Glutenfri vafler

Glutenfri vafler - Opskrifter på proteinvafler, chokoladevafler og chiavafler

Glutenfri vafler – Jeg er vild med sunde vafler, og jeg elsker at tage mit hjerteformede vaffeljern i brug! De er så nemme og lækre. På blot 20 minutter var der sprøde vafler med havregryn serveret, og de blev spist på under 5. Vaffel-opskriften kan laves med både almindelig havregryn og glutenfri havregryn. Glutenfri havregryn smager præcis som de almindelige. Du kan købe glutenfri havregryn i de fleste supermarkeder, i en helsekost eller over nettet ❤️

Hjerteformet vaffeljern

Jeg købte mit fine vaffeljern sidste år, og det holder bare. Det er virkelig nemt at rengøre, og vaflerne løsner sig fint fra vaffeljernet, når jeg bruger kokosolie. Jeg steger faktisk altid i kokosolie, da jeg er vild med kokossmagen. Jeg oplever desuden, at vafler (og pandekager) blive sprødere og lækrere udenpå.

Glutenfri vafler - Opskrifter på proteinvafler, chokoladevafler og chiavafler

Glutenfri vafler - Opskrift på sprøde og sunde vafler med havregryn

Ingredienser

Glutenfri vafler

  • 150 g havregryn
  • 3 dl mælk
  • 2 stk. æg
  • 1 tsk. vaniljepulver
  • 1 tsk kokosolie (vaffeljern)

Topping

  • 1 tsk. agavesirup
  • 1 spsk. rosiner
  • 5 skiver banan

Sådan gør du

  • Blend dine havregryn til mel i en minihakker.
  • Pist havregryn, mælk, æg og vaniljepulver sammen.
  • Tænd dit vaffeljern (niveau 6), smør jernet med kokosolie på begge sider, luk jernet og vent.
  • Hæld vaffeldejen på jernet.
  • Lad din vaffel bage i ca. 5-10 minutter. Du kan toppe dine sprøde morgenmadsvafler med sirup