Proteinvafler

glutenfri vafler med proteinpulver toppet med yoghurt, frisk frugt og gojibær
Proteinvafler med vanilje er den perfekte vaffelopskrift, hvis du vil have ekstra protein og mæthed. Særligt i forbindelse med træning eller vægttab kan proteinpulver være gavnligt. Medmindre du vælger proteinpulver med smag, kan du ikke smage forskel. Jeg elsker at bruge proteinpulver med vanilje, der gør mine sunde vafler lidt sødere.


Sunde vafler med proteinpulver

Til årets store vaffeldag forkælede jeg min mand med sunde vafler til morgenmad. Proteinvaflerne tager blot 5 minutter at bikse sammen. Til en proteinvaffel bruges et økologisk æg og en teske kokosolie, der gør dem ekstra sprøde og lækre.

Antiinflammatorisk kost – spis dig glad, sund og rask

Hvis du har prøvet nogle af mine opskrifter, ved du også, at jeg ELSKER antiinflammatoriske ingredienser og krydderier, som holder mig sygdomsfri, stabiliserer mit blodsukker, giver mig energi og masser af SMAG. Især i de kolde og mørke vintermåneder kan jeg mærke, at mit sind bliver lysere, og mit immunforsvar bliver stærkere, når jeg spiser antiinflammatorisk.

Du kan også prøve min lækre opskrift på sunde vafler. God fornøjelse 💛

glutenfri vafler med proteinpulver toppet med yoghurt, frisk frugt og gojibær
5 baseret på 1 anmeldelser

Proteinvafler - Opskrift på sunde vafler med proteinpulver og æg

Ingredienser

Vafler

  • 1 stk. æg
  • 1 stk. banan (moden)
  • 1 spsk. mandelmel
  • 1 spsk. proteinpulver (alle typer)
  • 0,5 tsk. vaniljepulver
  • 0,5 tsk. havsalt

Til stegning

  • 0,5-1 spsk. Kokosolie

Sådan gør du

  • Pist alle ingredienserne sammen.
  • Tænd dit vaffeljern, smør det med kokosolie på begge sider, luk jernet og vent, indtil det er helt varmt.
  • Hæld hele vaffel-massen ned i jernet, brug en ske til at udjævne massen i alle kanter og luk. Bages i ca. 5-10 minutter.
  • Jeg toppede vaflen med is, frisk mango og gojibær. Mmmm!