Sunde opskrifter - Cathrine Yoga

Sunde vafler og brunch

Sunde vafler og brunch opskrifter – Jeg spiser altid masser af grønsager i alle regnbuens farver til både frokost og aftensmad, hvor grønsagerne er den primære del af måltiderne. Jeg elsker at mikse rå grønsager på kryds og tværs tilsat marinader lavet på sunde fedtstoffer. Bloggen er proppet med sunde og nærende opskrifter, og vores motto er: Spis dig glad, sund og rask!

Ordet “brunch” er blot en sammensætning af “breakfast” og “lunch” – hvilket betyder, at brunch er kombineret morgenmad og frokost. Altså hvis du skulle være i tvivl! Jeg har samlet mine bedste sunde brunchopskrifter – morgenboller, vafler, bananpandekager, grød, æggemuffins, humus og fritter.

Sunde opskrifter – Spis dig glad!

At spise antiinflammatorisk handler om at implementere særlige krydderier og sunde ingredienser i din kost, som modvirker inflammation i kroppen. Kosten styrker dit immunforsvar, din fordøjelse, din nattesøvn og dit energiniveau. Ud over de sunde egenskaber ved antiinflammatoriske opskrifter, vil du også mærke, at dine smagsløg bliver forkælet! Opskrifterne er nemlig fulde af smag fra især krydderier og smagfulde grøntsager. Når maden smager af mere, vil du også opleve, at du spiser mindre, fordi du stimulerer dine smagsløg og oplever meget mere nydelse, mens du spiser. Det er vigtigt at understrege, at antiinflammatorisk kost ikke er en kur! Det er en mindfuld livsstil, der giver kroppen alle de vigtige vitaminer og mineraler, den har brug for.

GRATIS! Hent appen

Dit yogaunivers direkte i lommen

Download Cathrine Yoga appen - dit selvkærlige redskab med yogavideoer, yogaværktøjer og sunde opskrifter