Æggemuffins med spinat

Æggemuffins med spinat - Opskrift på nemme og sunde æggemuffins

Æggemuffins med spinat og peberfrugt 🌱  Nemme, proteinrige og mættende. Det er en nem madpakke-opskrift, da de kan laves i god tid – og kan opvarme samt fryse dem ned! Herhjemme laver jeg typisk disse æggemuffins til morgenmad, mens jeg laver omelet til aftensmad (Samme opskrift, men blot på en pande med kokosolie). Jeg anbefaler altid at bruge økologiske frilands-æg og grønsager.

Æggemuffins med spinat - Opskrift på nemme og sunde æggemuffins

Æggemuffins med spinat - Opskrift på mættende og sunde æggemuffins

Ingredienser

Æggemuffins

  • 6 stk. æg
  • ½ dl plantemælk
  • ½ stk. rød peberfrugt
  • ½ stk. forårsløg
  • 1 håndfulde spinatblade
  • 1 bundt persille
  • 1 tsk. havsalt

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 180 graders varmluft.
  • Pisk æggene og tilsæt mælk, salt og peber.
  • Skær grønsagerne i små tern og fordel fyldet i dine muffinsforme.
  • Hæld æggemassen ud over fyldet.
  • Bag dine æggemuffins ved 180 graders varmluft i ca. 15 minutter.