Frokostsalat med æg

Frokostsalat med æg, rødbede, gulerod og spirer
Frokostsalat med æg og blandede grøntsager! Jeg spiser altid masser af grønsager i alle regnbuens farver til både frokost og aftensmad, hvor grønsagerne er den primære del af måltiderne. Jeg elsker at mikse rå grønsager på kryds og tværs tilsat marinader lavet på sunde fedtstoffer. Jeg er inspireret af mine alle eksotiske yogarejser i Asien og Afrika. Jeg holder mig glad, sund og rask med nærende måltider, hjemmeyoga og ting, der giver mig energi og gør mig glad.

 

Det eneste du skal bruge

  • Æg
  • Rødbede
  • Avocado
  • Bundt purløg
  • Babyspirer

 

Antiinflammatorisk kost

Hvis du har prøvet nogle af mine opskrifter, ved du også, at jeg ELSKER antiinflammatoriske ingredienser og krydderier, som holder mig sygdomsfri, stabiliserer mit blodsukker, giver mig energi og masser af SMAG. Især i de kolde og mørke vintermåneder kan jeg mærke, at mit sind bliver lysere, og mit immunforsvar bliver stærkere, når jeg spiser antiinflammatorisk.

Du kan også prøve mine lækre opskrifter på grøn kartoffelsalat og middelhavssalat. God fornøjelse 💛

Frokostsalat med æg, rødbede, gulerod og spirer

Frokostsalat med æg - Opskrift på sund salat med æg

Ingredienser

Frokostsalat med æg

  • 4 stk. æg (2 stk. per person)
  • 200 g rødbede
  • 1 stk. avocado
  • 0,5 bundt purløg
  • 150 g babyspirer

Sådan gør du

  • Opkog vand i en gryde. Kog dine æg i 9 minutter.
  • Skræl dine rødbeder og riv dem på et rivejern.
  • Bland en lækker rødbedesalat med rødbede, avocado, puløg og babyspirer.
  • Tip! Bland salaten i en skål med låg og ryst. Således bliver salaten mere cremet og blandet godt (avocadoen).
  • Fordel salaten i to portioner med dine æg.