Sund æggekage med spinat

Sund æggekage – Her får du opskriften på verdens nemmeste æggekage, der er lavet på udelukkende økologiske æg, tomater og basilikum. Keep it simple! Du skal blot piske æggene, skære tomaterne og tilsætte dine krydderier. Æggekagen er også skøn med squash, aubergine samt reven rødbede. Brug de krydderier, du har i krydderiskabet! Æggekagen fungerer godt til alle døgnets måltider – morgen, middag og aften. Den er mættende, glutenfri og vegetarisk. Jeg elsker den traditionelle æggekage!

Sund æggekage med spinat - Opskrift på proteinrig æggekage med krydderurter

Ingredienser

Sund æggekage med spinat

  • 6 stk. æg
  • 10 stk. tomater (halverede)
  • 1 bundt purløg
  • 1 tsk. gurkemeje
  • 1 tsk. paprika
  • 1 tsk. timian
  • 1 tsk. havsalt
  • Kokosolie til formen

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 180 graders varmluft.
  • Pisk æggene sammen med krydderierne.
  • Tilsæt halverede tomater og en god håndfuld frisk basilikum/purløg.
  • Smør bagepapiret med kokosolie.
  • Brug et lille ildfast fad (brandepande ved dobbeltportion).
  • Fordel æggemassen over bagepapiret.
  • Bag æggekagen ved 180 graders varmluft i ca. 30 minutter.
  • Pynt æggekagen med frisk basilikum/purløg.