Chokoladevafler

vafler med chokolade, æg og banan der er toppet med smeltet chokolade og gojibær
Chokoladevafler er de lækreste “dessertvafler” til brunch eller kaffen. De smager nemlig lidt af chokoladekage! Jeg kan på det varmeste anbefale dig at forkæle dine nærmeste med sunde vafler til morgenmad. Jeg har toppet mine sunde vafler med chokolade og gojibær – den perfekte kombination af sødt og surt.

 

Links til ingredienser

 

Antiinflammatorisk kost – spis dig glad, sund og rask

Hvis du har prøvet nogle af mine opskrifter, ved du også, at jeg ELSKER antiinflammatoriske ingredienser og krydderier, som holder mig sygdomsfri, stabiliserer mit blodsukker, giver mig energi og masser af SMAG. Især i de kolde og mørke vintermåneder kan jeg mærke, at mit sind bliver lysere, og mit immunforsvar bliver stærkere, når jeg spiser antiinflammatorisk.

God fornøjelse 💛

vafler med chokolade, æg og banan der er toppet med smeltet chokolade og gojibær
5 baseret på 2 anmeldelser

Chokoladevafler - Opskrift på sunde vafler med chokolade, æg og banan

Ingredienser

Chokoladevafler

  • 1 stk. æg
  • 1 stk. banan (moden)
  • 1 spsk. mandelmel
  • 2 tsk. chokolade (hakket)
  • 0,5 tsk. vaniljepulver
  • 0,5 tsk. havsalt

Til stegning

  • 1 tsk. kokosolie

Topping

  • Nødder
  • Rosiner
  • Frugt
  • Chokolade

Sådan gør du

  • Pisk alle ingredienserne sammen.
  • Tænd dit vaffeljern, smør jernet med kokosolie på begge sider, luk jernet sammen, og vent, til det er helt varmt.
  • Hæld vaffeldejen ned i jernet. Brug en ske til at smøre dejen i alle kanter, og luk vaffeljernet.
  • Bag vaflerne i cirka 5-10 minutter.