Poke bowl med varmrøget laks
Mums! Glæd dig til at nyde denne poke bowl med varmrøget laks, ris, edamamebønner, radiser, avocado, mango og chili-mayo. Dét er en skøn ret, fuld af smag, farve, sunde fedtsyrer, frugt, grønt og kostfibre, især hvis man bruger en risblanding med vilde ris og fuldkornsris.
Poke bowl med varmrøget laks
Det skønne ved den hawaiianske poke bowl, der ofte består af ris, fisk, frugt og grønt, er, at de kan laves på et utal af måder og kan nydes med alle dine favorit-ingredienser. De er oplagte på ugemenuen til dig, der ønsker en varieret kost, og så er poke bowls et både nemt, hurtigt og lækkert måltid, der også snildt kan serveres for dine gæster, da retten er let at forberede. Som et ekstra plus synes jeg, at det er helt utroligt hyggeligt, at alle omkring bordet kan bygge deres egen favoritudgave af den farverige poke bowl. Forbered eventuelt lidt ekstra tilbehør, så der er mere at vælge imellem så som agurk, syltet ingefær, ristede nødder, peberfrugt, løg, ørred, sojasovs, hummus, peanutdressing – ja, det er næsten kun fantasien, der sætter grænser.
Tag mig endelig på Instagram eller Facebook, når du tilbereder din poke bowl. Så kan vi inspirere hinanden til nye, spændende ingredienser og variationer.
Hvis du ønsker et vegetarisk alternativ til den hawaiianske poke bowl, kan jeg anbefale dig at prøve min buddha bowl 🤗💛
Poke bowl med varmrøget laks - Opskrift på en lækker bowl med varmrøget laks
Ingredienser
Poke bowl
- 2 dl vilde ris evt. med fuldkornsris
- 2 dl frosne, pillede edamamebønner
- 8 små radiser
- 1 avocado
- 1 moden mango
- 150 g varmrøget laks
- 2 spsk. chili-mayo
- Salt
Sådan gør du
- Kog risene i letsaltet vand efter pakkens anvisning.
- Kog edamamebønnerne i lidt vand i en gryde i 1-2 minutter.
- Skær radiserne i skiver.
- Skræl avocadoen, tag stenen ud og skær den i tynde skiver.
- Skræl mangoen, skær stenen fra og skær mangokødet i tern.
- Skær den varmrøgede laks i mindre stykker.
- Saml og fordel alle ingredienserne ligeligt i to skåle og servér din poke bowl.
- Noter: Hvis du ønsker at style din ret, kan du eventuelt udstikke din mango eller avocado med små udstikkere, så de får en flot facon, eller du kan skære din mango eller avocado i helt tynde skiver og forme dem som fine blomster.
Kommentarer