Grøn gazpacho

Grøn gazpacho - Opskrift på antiinflammatorisk kold suppe med melon
Grøn gazpacho med galiamelon, agurk, peberfrugt, hvidløg og avokado 🌱🥑 Prøv opskriften på kold sommersuppe. Antiinflammatorisk, grøn og frisk. Grøn gazpacho er fyldt med ingredienser, som din krop bare vil elske og som nærer kroppen indefra. Spis dig glad, sund og rask!


Antiinflammatorisk kost 

Hvis du har prøvet nogle af mine opskrifter, ved du også, at jeg ELSKER antiinflammatoriske ingredienser og krydderier, som holder mig sygdomsfri, stabiliserer mit blodsukker, giver mig energi og masser af SMAG. Især i de kolde og mørke vintermåneder kan jeg mærke, at mit sind bliver lysere, og mit immunforsvar bliver stærkere, når jeg spiser antiinflammatorisk.

Du kan også prøve mine lækre opskrifter på græskarsuppe med kokosmælk, cremet ærtesuppe eller jordskokkesuppe. God fornøjelse 💛

Grøn gazpacho - Opskrift på antiinflammatorisk kold suppe med melon
5 baseret på 2 anmeldelser

Grøn gazpacho - Opskrift på antiinflammatorisk kold suppe med melon

Ingredienser

Grøn gazpacho

  • 1 stk. galiamelon uden kerner
  • 1 stk. agurk uden kerner
  • 1 stk. grøn peberfrugt
  • 1 stk.. avokado
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spsk. olivenolie
  • 2 spsk. æblecidereddike
  • 0,5 tsk. havsalt
  • 1 bundt persille eller basilikum (smages til)

Sådan gør du

  • Start med at skære lidt tern af det inderste af melonen og strimler af agurken (Skal bruges til pynt).
  • Blend alle øvrige ingredienser sammen til en kold suppe.
  • Smag til med persille og basilikum efter dine egne præferencer.
  • Suppen skal serveres så kold som mulig. Sørg for at blende suppen i god tid, sæt den på køl og nyd den kold.