Rød gazpacho
Rød gazpacho med søde tomater, peberfrugt og hvidløg 🌱 Antiinflammatorisk, lækker og cremet! Prøv opskriften på kold gazpacho suppe, som indeholder nærende ingredienser 🌱 Du kan prøve både den grønne og røde gazpacho, hvis du gerne ville tilføre flere grønsager i din daglige hverdagskost. Det er en super nem måde at få godt med grønt – helt uden, at du bemærker det. Grønsagerne er nemlig forklædt på en smagfuldeste vis.
Rød gazpacho - Opskrift på antiinflammatorisk kold suppe med tomater
Ingredienser
Rød gazpacho
- 10 stk. tomater (små og søde)
- 1 stk. agurk (uden kerner)
- ½ stk. rød peberfrugt
- 1 fed hvidløg
- 1 dåse hakkede tomater
- 1 spsk. olivenolie
- 1 spsk. æblecidereddike
- 0,5 tsk. havsalt
- 1 bundt persille
Sådan gør du
- Start med at skære halvdelen af tomaterne over på midten (Skal bruges til pynt).
- Blend alle øvrige ingredienser sammen til en kold suppe.
- Smag til med persille, basilikum og frisk chili efter dine egne præferencer.
Kommentarer