Rød gazpacho

Rød gazpacho med søde tomater, peberfrugt og hvidløg 🌱 Antiinflammatorisk, lækker og cremet! Prøv opskriften på kold gazpacho suppe, som indeholder nærende ingredienser 🌱 Du kan prøve både den grønne og røde gazpacho, hvis du gerne ville tilføre flere grønsager i din daglige hverdagskost. Det er en super nem måde at få godt med grønt – helt uden, at du bemærker det. Grønsagerne er nemlig forklædt på en smagfuldeste vis.

Rød gazpacho - Opskrift på antiinflammatorisk kold suppe med tomater

Ingredienser

Rød gazpacho

  • 10 stk. tomater (små og søde)
  • 1 stk. agurk (uden kerner)
  • ½ stk. rød peberfrugt
  • 1 fed hvidløg
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. æblecidereddike
  • 0,5 tsk. havsalt
  • 1 bundt persille

Sådan gør du

  • Start med at skære halvdelen af tomaterne over på midten (Skal bruges til pynt).
  • Blend alle øvrige ingredienser sammen til en kold suppe.
  • Smag til med persille, basilikum og frisk chili efter dine egne præferencer.