Rødbedesalat med avocado

Rødbedesalat med rødbede, avocado og babyspirer
Lækker rødbedesalat med avocado, babyspirer og purløg! Jeg elsker at mikse grønsager i alle regnbuens farver. Jeg kan godt lide at “ryste” avocadoen sammen med rødbeden, så salaten får en cremet konsistens. Spis dig glad, sund og rask – Det er mit motto lige nu!

 

Masser af grøntsager!

Jeg spiser altid masser af grøntsager i alle regnbuens farver til både frokost og aftensmad, hvor grøntsagerne er den primære del af måltiderne. Jeg elsker at mikse rå grøntsager på kryds og tværs tilsat marinader lavet på sunde fedtstoffer. Jeg er inspireret af mine alle eksotiske yogarejser i Asien og Afrika. Jeg holder mig glad, sund og rask med nærende måltider, hjemmeyoga og ting, der giver mig energi og gør mig glad.

Antiinflammatorisk kost

Hvis du har prøvet nogle af mine opskrifter, ved du også, at jeg ELSKER antiinflammatoriske ingredienser og krydderier, som holder mig sygdomsfri, stabiliserer mit blodsukker, giver mig energi og masser af SMAG. Især i de kolde og mørke vintermåneder kan jeg mærke, at mit sind bliver lysere, og mit immunforsvar bliver stærkere, når jeg spiser antiinflammatorisk.

Du kan også prøve mine lækre opskrifter på grøn bønnesalat og tomatsalat med mozzarella og basilikum. God fornøjelse 💛

Rødbedesalat med rødbede, avocado og babyspirer
5 baseret på 1 anmeldelser

Rødbedesalat med avocado - Opskrift på salat med rødbede, avocado, babyspirer og forårsløg

Ingredienser

Rødbedesalat

  • 200 g rødbede
  • 1 stk. avocado
  • 0,5 bundt purløg (eller dild)
  • 150 g babyspirer

Sådan gør du

  • Skræl dine rødbeder og riv dem på et rivejern.
  • Bland en lækker rødbedesalat med rødbede, avocado, puløg og babyspirer.
  • Tip! Bland salaten i en skål med låg og ryst. Således bliver salaten mere cremet og blandet godt (avocadoen).