Tunsalat med dåsetun
Denne tunsalat med creme fraiche, rødløg og friske krydderurter har en cremet, rig og frisk smag.
Tunsalat – spiser du fisk hver uge?
Fisk er generelt godt for vores sundhed, og det anbefales jævnfør de danske kostråd, at vi spiser 350 gram fisk om ugen, og at vi varierer mellem de typer af fisk, vi indtager.
Ideer til variationer
Hvis du ønsker at peppe din salat op, kan du komme alt lige fra majs, peberfrugt, grønne asparges til kapers, syltede agurk eller sennep i, mulighederne er mange. Rigtig god fornøjelse.
Mangler du inspiration til flere fiskeopskrifter, kan jeg også anbefale min lækre hjemmelavede laksemousse 😋
Tunsalat med dåsetun - opskrift på en let og lækker pålægssalat med tun, creme fraiche og friske krydderurter
4 personer
Forberedelse: 5 min
Tilberedning: 5 min
Ingredienser
Tunsalat
- 2 dåser tun i vand (145 g x 2 stk.)
- 1 dl creme fraiche (9 %)
- 1½ spsk. finthakket rødløg
- 2 tsk finthakket purløg
- 2 tsk. finthakket dild
- salt og peber
Sådan gør du
- Hæld vandet fra tunen, og kom den op i en skål.
- Rør tunen sammen med creme fraiche, finthakket rødløg, purløg og dild.
- Smag tunsalaten til med salt og peber.
Fantastisk tunsalat til en sund frokost 🙂