Vietnamesiske forårsruller
Friske vietnamesiske forårsruller med sesam dip 🌱
Skønne vietnamesiske forårsruller med rispapir samt masser af friske og sprøde grønsager. Det er kun fantasien, der sætter grænser for lækkert og smagfuldt fyld. Jeg valgte gulerødder, rød peberfrugt, avocado, mango, forårsløg, spinatblade og persille. Derudover får du også opskriften på sesam dip – en asiatisk dip med tahin og soja.
Antiinflammatorisk kost
Hvis du har prøvet nogle af mine opskrifter, ved du også, at jeg ELSKER antiinflammatoriske ingredienser og krydderier, som holder mig sygdomsfri, stabiliserer mit blodsukker, giver mig energi og masser af SMAG. Især i de kolde og mørke vintermåneder kan jeg mærke, at mit sind bliver lysere, og mit immunforsvar bliver stærkere, når jeg spiser antiinflammatorisk.
Du kan også prøve min lækre opskrift på sunde forårsruller i ovn God fornøjelse 💛
Vietnamesiske forårsruller - Opskrift på sunde og friske forårsruller med sesam dip
Ingredienser
Friske forårsruller
- 10 små rispapir pandekager (rå)
- 3 stk. gulerødder
- 1 stk. rød peberfrugt
- 1 stk. avokado
- 0,5 stk. mango
- 1 stk. forårsløg
- 1 håndfuld babyspinat
- 1 bundt persille
Sesam dip
- 3 spsk. tahin
- 4 tsk. soja sauce
- 3 tsk. sesamfrø
- 3 spsk. vand
- 1 spsk. citronsaft
- 3 spsk. sesamolie
- 1 fed hvidløg
- 0,5 tsk. chiliflager
Forårsruller
- Skyl alle grøntsagerne. Skær gulerødder, rød peberfrugt, mango, forårsløg og avokado i lange strimler. Hak persille.
- Hæld kogende vand i en dyb tallerken, lad vandet køle lidt af og læg et papir ned ad gangen. Flad det bløde rispapir ud på et rent viskestykke. Tilsæt fyldet som lange strimler, fold siderne og rul stramt.
- Spises som forårsruller - eller kan skæres ud som små sushi bidder.
Sesam dip
- Bland alle ingredienserne til sesamdip. Spis dine friske vietnamesiske forårsruller med sesam dip.
Kommentarer