Vietnamesiske forårsruller

Vietnamesiske forårsruller - Opskrift på sunde og friske forårsruller

Friske vietnamesiske forårsruller med sesam dip 🌱 Skønne vietnamesiske forårsruller med rispapir samt masser af friske og sprøde grønsager. Det er kun fantasien, der sætter grænser for lækkert og smagfuldt fyld. Jeg valgte gulerødder, rød peberfrugt, avocado, mango, forårsløg, spinatblade og persille. Derudover får du også opskriften på sesam dip – en asiatisk dip med tahin og soja.

Vietnamesiske forårsruller - Opskrift på sunde og friske forårsruller

Vietnamesiske forårsruller - Opskrift på sunde og friske forårsruller med sesam dip

Ingredienser

Friske forårsruller

  • 10 små rispapir pandekager (rå)
  • 3 stk. gulerødder
  • 1 stk. rød peberfrugt
  • 1 stk. avokado
  • 0,5 stk. mango
  • 1 stk. forårsløg
  • 1 håndfuld babyspinat
  • 1 bundt persille

Sesam dip

  • 3 spsk. tahin
  • 4 tsk. soja sauce
  • 3 tsk. sesamfrø
  • 3 spsk. vand
  • 1 spsk. citronsaft
  • 3 spsk. sesamolie
  • 1 fed hvidløg
  • 0,5 tsk. chiliflager

Forårsruller

  • Skyl alle grøntsagerne. Skær gulerødder, rød peberfrugt, mango, forårsløg og avokado i lange strimler. Hak persille.
  • Hæld kogende vand i en dyb tallerken, lad vandet køle lidt af og læg et papir ned ad gangen. Flad det bløde rispapir ud på et rent viskestykke. Tilsæt fyldet som lange strimler, fold siderne og rul stramt.
  • Spises som forårsruller - eller kan skæres ud som små sushi bidder.

Sesam dip

  • Bland alle ingredienserne til sesamdip. Spis dine friske vietnamesiske forårsruller med sesam dip.