Følelseshealende yin

Cathrine Yoga

Start din selvkærlige rejse!

Bliv medlem af yogaklubben - og få adgang til alle yogavideoerne.

Beskrivelse

Tillad dig selv at mærke alle dine følelser. Yogaklassen består af en række dybe yin yogastillinger, der arbejder med de gemte følelser, som kan sidde som fysiske eller mentale blokeringer i kroppen. Det er en opdagelsesrejse ind i dit indre. Husk på, at ingen følelser er forkerte.

Kommentarer

8 responses to “Følelseshealende yin

  1. Hvor er det effektivt at slippe følelser via stræk af meridianbanerne. Jeg er imponeret og efter lige at have mistet min bedste veninde gennem 20 år – sådan lige pludselig – så har jeg rigtig meget tristhed, vrede, angst etc. Og denne yoga session hjælper mig så meget og det er kun 3 uger siden, så sorgen er selvfølgelig stadig “rå” og tabet uforståeligt. Jeg mærker at for hver gang jeg laver disse stræk, så indfinder taknemmelighed, kærlighed og accept sig og healer med 💕 Hvilken gave at kunne bruge TCM via yoga

  2. Denne yin yoga klasse er min klare favorit! Har lavet den to dage i træk. Første dag med mange triste følelser, som der skulle gives slip på. Anden dag hvor der ikke rigtig var noget andet end lethed og velvære. Så befriende, tak!

  3. Endnu en dejlig yogaklasse – jeg ønsker mig nogle længere yinklasser gerne af 45 min – 1 time. Meget gerne med lange stræk/øvelser på 7 min. (For øvede).
    Knus Laila 🙏🏻

  4. Den her kunne godt blive min favorit, i hvert tilfælde for en tid😍. For der er mange dejlige klasser.
    Tak for idag, skøn følelse🙏🏻

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kategorier