Mænd og kvinder laver yoga på Bali og FN klimaråd 5 ligestilling mellem kønnene

14. september 2021

Klimakompensation – Bæredygtige yogarejser

Klimakompensation og bæredygtige yogarejser – Vores bæredygtige CSR-politik for Cathrine Yoga Travel 🙏🌱

Jeg har altid elsket vores planet, naturens skønhed og at rejse, opleve og dele min passion for yoga i ét med naturen på vores fantastiske yogarejser. Vi er flyttet på landet i et bæredygtigt hus, hvor jeg nyder friheden i naturen med lange løbeture og hjemmeyoga med markudsigt. Jeg føler mig lykkelig, når jeg deler min yogaglæde med udsigt til frodig jungle på vores yogarejser. Jeg smiler, når jeg står op til solopgangen over det azurblå hav og spiser sunde måltider til lyden af havets brusen. Yoga er en mindful og selvkærlig praksis. Vores yogarejser skal være det samme – kærlighed til naturen, klimaet og vores medmennesker.

I slutningen af 2019 lancerede vi vores rejsebureau, Cathrine Yoga Travel. Det har sat en masse processer i gang – især i forhold til, hvordan vi kan rejse med mere omtanke for vores planet. Derfor har vi hyret en bæredygtighedskonsulent, som har hjulpet os med at sammensætte en bæredygtig CSR-politik for vores mindfulde yogarejser med Cathrine Yoga Travel.

Klimakompensation - Bæredygtige yogarejser med Cathrine Yoga Travel

Klimakompensation og bæredygtige yogarejser

Yoga og natur hænger sammen! Derfor rejser vi med omtanke og respekt, når vi besøger vores smukke yogadestinationer. Man kan ikke komme uden om, at flyrejser udleder CO2. Men vores rejser støtter også lokalsamfundet og er med til at skabe vækst og bedre levevilkår for de lokale. Derfor er det vigtigt for os, at vi som rejsebureau mindsker vores påvirkning af klimaet og i stedet styrker turismens positive effekter ved at CO2-kompensere for vores flyrejser. CO2-kompensationen for vores flyrejser støtter bæredygtige projekter for klimaet og mennesker i nød, der lever op til FN’s verdensmål for en bæredygtig udvikling.

En yogarejse med Cathrine Yoga Travel er en mindful rejse – både for vores yogagæster og vores planet. Jeg er stolt af, at vi i Cathrine Yoga Travel tilbyder bæredygtige yogarejser for krop og sind. Ingen kan gøre alt, men alle kan gøre noget ❤️ Hvis vi skærer ned på antallet af flyrejser og i stedet rejser færre gange årligt mere velvære og nydelse, behandler naturen med respekt og CO2-kompenserer for rejsen, kan vi sammen gøre en forskel. Vores CSR-politik er ikke en løftet pegefinger – ligesom mit yogaunivers med vegetariske opskrifter kun er til for at inspirere! 🙏

Klimakompensation - Bæredygtige yogarejser med Cathrine Yoga Travel

Klimakompensation og CSR-politik i Cathrine Yoga Travel

1. Klimakompensation for flyrejser

Vi klimakompenserer for vores flyrejser og støtter klimavenlige og medmenneskelige projekter med fokus på de nærområder, vi besøger. Vi klimakompenserer altid for medarbejderes flyrejser i Cathrine Yoga Travel. Det er vigtigt for os, at vores gæster har deres frie valg. Det er derfor helt valgfrit for dig som rejsende, om du vil klimakompensere for din flyrejse. CO2-mængden beregnes ud fra afstand, flyselskab og flytype på Atmosfair.de og omdannes til en kompensation, som støtter Gold Standards klimavenlige og bæredygtige projekter. En klimakompensation koster for eksempel 336 kroner per person til Zanzibar og 45 kroner per person til Spanien.

2. Vores klimakompensation støtter FN’s verdensmål

FN har fremsat 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling frem mod 2030. Klimakompensationen for vores rejser støtter fem mindfulde verdensmål, hvor, vi mener, vi kan gøre en forskel, og som taler lige ind i yogaens kærlige og omfavnende univers. Støtten går til Gold Standard, som har globale, bæredygtige projekter, der netop støtter op om de verdensmål, vi har fokus på:

Klimakompensation - Bæredygtige yogarejser med Cathrine Yoga Travel

3. Bæredygtige måltider

Vi spiser vegetarisk mad på alle vores yogarejser, som er lavet af friske råvarer fra lokalområdet. Kødfrie dage har en positiv effekt på klimabelastningen, og grønne og sunde vaner kan have en stor effekt på både krop, sind og klimaet på længere sigt.

4. Vi støtter lokalsamfundet

På vores Yoga Retreats spiser vi friske, lokale råvarer, og vi opfordrer vores yogagæster til at støtte de lokale butikker frem for store kæder på vores rejser. Vi har lokale samarbejdspartnere på destinationerne, så vi støtter lokal arbejdskraft.

5. Gode arbejdsforhold på vores hoteller

Det er vigtigt for os, at der er gode personaleforhold og en sund og bæredygtig politik på vores hoteller og resorts. Derfor håndplukker vi vores hoteller, så vi er sikre på, at der er gode og sunde arbejdsvilkår for de ansatte.

6. Vi mindsker forbruget af engangsplastik

Der er altid adgang til filtreret vand på vores yogarejser, og vi opfordrer vores yogagæster til at medbringe deres egen vandflaske på rejserne. De hoteller, vi samarbejder med, sætter fokus på at mindske forbruget af engangsplastik. På Zanzibar er det for eksempel ikke tilladt at medbringe plastikposer, og på Bali har hotellet skiftet engangssugerør ud med genanvendelige sugerør.

7. Større rejseglæde – færre flyrejser

I Cathrine Yoga Travel tilbyder vi yogarejser med selvforkælelse og velvære. Vores mission er, at din yogarejse skal være i topklasse! Hvis du vælger at rejse færre gange om året, men til gengæld vælger rejser af høj kvalitet, sparer du både på CO2-regnskabet og opnår større rejseglæde.


Se også:

Yogarejser med Cathrine Yoga – Over 100 fem stjernede anmeldelser >>

Klimakompensation - Bæredygtige yogarejser med Cathrine Yoga Travel

8. Inspiration til en bæredygtig livsstil

Vores yogaunivers er et inspirationsunivers med sunde og vegetariske måltider, bæredygtig livsstil og inspiration til din yogapraksis.  Når en handling gentages over tid, bliver den til en vane. Vores Yoga Retreats med daglige yogaklasser og vegetariske måltider giver dig inspiration til en mindful livsstil med omtanke. Det er vigtigt for os at understrege, at vores yogaunivers kun skal inspirere og ikke være en løftet pegefinger!

9. Naturskønne Yoga Retreats i Danmark

Vi tilbyder også vores anmelderroste Yoga Retreats i Danmark og Sverige, så du har mulighed for at vælge flyturen fra. Du kan også tilmelde dig et af mine landsdækkende yogaevents, hvor jeg kommer til dig ❤️

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.