Kogebog med opskrift på kitchari

23. september 2020

Maden er min medicin – boganbefaling

Denne inspirerende Ayurveda bog bygger på de ayurvediske principper. Jeg kan skrive mange ting om denne ayurvediske kogebog – men alfa og omega er, at det er helt almindelig Ayurveda kogebog med ayurveda opskrifter og kostprincipper. Bogen er proppet med lækre og nærende madopskrifter, der er nemme at lave. Der anvendes (rimelig) almindelige ingredienser, der ikke koster en formue.

Maden er min medicin – Ayurveda i dit køkken

Vidste du, at Ayurveda er verdens ældste sundhedsvidenskab?

Maden er min medicin af Janesh Vaidya→

Ayurveda er Indiens holistiske sundhedssystem, der har rødder 4000 år tilbage. I denne Ayurveda bog får du samtidig et godt indblik i, hvad Ayurveda er – samt de tre forskellige dosha typer. Ayurveda består nemlig af tre vitale livsenergier, der ønskes balanceret for at have opretholde en sund balance mellem krop, sind og sjæl. Du kan læse om Vata, Pitta og Kapha. Hvis du er syg, er det således et tegn på, at dine doashaer er i ubalance (eller mindst én af dem).

Ayurveda ser mennesket holistisk, hvor krop, sind og sjæl er tæt knyttet. For at genoprette balance mellem de tre doshaer anvendes ayurveda urter, urteterapi, ayurveda olier, ayurveda behandlinger samt rolig livsstil (Yoga, gåture, massage og meget olier). Ayurveda er lig med Wellness.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.