Æblemuffins med kanel
Godmorgen! Start søndagen med lækre og sunde æblemuffins med kanel. Her er endnu et bud på sunde morgenmadsmuffins med kanel og æble. De er nemme og lækre til weekendens brunch. Jeg elsker kanel – både kaneldrys ovenpå en frisk smoothiebowl, men også ovenpå bagte æbler. Æblemuffins er bare ekstra saftige og bløde.
Links til ingredienser
Antiinflammatorisk kost – spis dig glad, sund og rask
Hvis du har prøvet nogle af mine opskrifter, ved du også, at jeg ELSKER antiinflammatoriske ingredienser og krydderier, som holder mig sygdomsfri, stabiliserer mit blodsukker, giver mig energi og masser af SMAG. Især i de kolde og mørke vintermåneder kan jeg mærke, at mit sind bliver lysere, og mit immunforsvar bliver stærkere, når jeg spiser antiinflammatorisk.
Du kan også prøve min lækre opskrift på snickers muffins. God fornøjelse 💛
Æblemuffins med kanel - Opskrift på sunde muffins med æble og kanel
4 personer
Forberedelse: 10 min
Tilberedning: 20 min
Ingredienser
Æblemuffins
- 2 dl granola eller mysli
- 1 dl fuldkornsrismel
- 2 stk. æg
- 1 dl mandelmælk
- 1 tsk. agavesirup
- 2 spsk. kokosolie
- 2 tsk. bagepulver
- 2 tsk. kanel
- 0,5 tsk. havsalt
- 0,5 stk. æble (tern)
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200 graders varmluft.
- Pisk alle ingredienser sammen.
- Smør dine muffinsforme og fordel dejen i muffinsforme.
- Bag dem i ca. 20 minutter, indtil de er lysebrune.
Kan anbefales som eftermiddagskage til kaffen 😀