Sunde chokolademuffins

Sunde chokolademuffins med chokolade på toppen
Denne opskrift på muffins er en sikker vinder! Jeg har bagt dem over 50 gange, så de er næsten berømte herhjemme! Vi kalder dem alt fra chokoladebomber til chokoladedrømme – eller bare verdens bedste chokolademuffins! Du kan nemt lave en vegansk udgave af mine sunde chokolademuffins ved at skifte æg ud med chiaæg.


Tip!

Top dine sunde muffins med en lækker chokoladefrosting for lækre chokolade-cupcakes.

Sunde chokolademuffins, der smelter på tungen!

Du bestemmer selv, at de skal toppes med mørk, lys eller hvid chokolade. Jeg toppede dem med groft kokosmel og mørk chokolade for at få en ekstra kraftig smag af chokolade.

Antiinflammatorisk kost 

Hvis du har prøvet nogle af mine opskrifter, ved du også, at jeg ELSKER antiinflammatoriske ingredienser og krydderier, som holder mig sygdomsfri, stabiliserer mit blodsukker, giver mig energi og masser af SMAG. Især i de kolde og mørke vintermåneder kan jeg mærke, at mit sind bliver lysere, og mit immunforsvar bliver stærkere, når jeg spiser antiinflammatorisk.

Du kan også prøve mine lækre opskrifter på fødselsdagsmuffins og banankage med chokolade. God fornøjelse 💛

Sunde chokolademuffins med chokolade på toppen
5 baseret på 5 anmeldelser

Sunde chokolademuffins - Opskrift på snaskede og sunde muffins med chokolade

Ingredienser

Sunde chokolademuffins

  • 3 stk. banan (modne)
  • 150 g bløde dadler uden sten
  • 100 g mandelmel
  • 75 g mørk chokolade
  • 3 stk. æg
  • 2 spsk. kokosolie
  • 0,5 tsk. havsalt

Topping

  • 2 spsk. groft kokosmel
  • 50 g mørk chokolade

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 160 grader.
  • Blend dadler og bananer til mos.
  • Tilsæt mandelmel, æg, kokosolie og havsalt.
  • Hak chokoladen groft, og vend det meste i dejen.
  • Fordel dejen i seks muffinsforme, og top dem med kokosmel og resten af det hakkede chokolade.
  • Bages dine chokolademuffins i cirka 40-50 minutter, indtil de er lysebrune.
  • Servér dem med det samme, eller sæt dem på køl, så de kan holde sig.