Fødselsdagsmuffins

Sunde fødselsdagsmuffins 🌱 Den 19. august er det min fødselsdag – og det skal selvfølgelig fejres med kage i hjerteformede muffinsforme. Disse fødselsdagsmuffins er glutenfri og fyldt med alle mine yndlings bageingredienser. Jeg har desuden tilføjet “Yoga Green Protein Chocolate” fra Novovitas nye serie af yogaprodukter, hvilket giver kagerne et ekstra chokolade-skud (valgfrit). Det er vegansk proteinpulver bestående af kakaopulver samt ærte-, boghvede-, quinoa- og græskarkerneprotein.

5 baseret på 1 anmeldelser

Fødselsdagsmuffins - Opskrift på lækre og sunde chokolademuffins

Ingredienser

Fødselsdagsmuffins

  • 3 bananer ca. 250 g
  • 150 g bløde dadler uden sten
  • 3 æg
  • 50 g mandelmel
  • 50 g proteinpulver valgfrit
  • 75 g mørk chokolade
  • 2 spsk kokosolie
  • havsalt
  • 70 g mørk chokolade topping

Sådan gør du

  • Tænd ovnen til 160 graders varm.
  • Blend dadler, bananer og æg til en cremet daddelmasse.
  • Tilsæt mandelmel, proteinpulver, kokosolie og havsalt.
  • Hak mørk chokolade groft og vend rundt i.
  • Fordel dejen i muffinsforme og top dem med hakket chokolade.
  • Bages dem i ca. 40-50 minutter, indtil de er lysebrune.
  • Stil dine muffins på køl, indtil de skal nydes.