Kold kartoffelsalat

Kold kartoffelsalat - Opskrift på lækker og sund kartoffelsalat
Kold kartoffelsalat er forårets og sommerens perfekte grilltilbehør. Det mener min far i hvertfald! Ifølge min far er der kun én rigtig måde at lave lækker gammeldags kold kartoffelsalat på. Jeg har lokket min far til at dele opskriften på hans berømte kartoffelsalat.


Familie opskrift på kold kartoffelsalat

Kartoffelsalat er sommerens bedste tilbehør til grillmaden, når den laves med masser af friske krydderurter fra haven, eddike fra dine syltede agurker, kartoffel krydderi og tabasco. Jeg kan virkelig godt anbefale dig at prøve opskriften fuldkommen. De specifikke smagsgivere er nemlig nøje udvalgt. Surt, sødt og salt. Det er den bedste familie opskrift på kold kartoffelsalat.

Jeg spiser altid masser af grønsager i alle regnbuens farver til både frokost og aftensmad, hvor grønsagerne er den primære del af måltiderne. Jeg elsker at mikse rå grønsager på kryds og tværs tilsat marinader lavet på sunde fedtstoffer. Jeg er inspireret af mine alle eksotiske yogarejser i Asien og Afrika. Jeg holder mig glad, sund og rask med nærende måltider, hjemmeyoga og ting, der giver mig energi og gør mig glad.

Antiinflammatorisk kost

Hvis du har prøvet nogle af mine opskrifter, ved du også, at jeg ELSKER antiinflammatoriske ingredienser og krydderier, som holder mig sygdomsfri, stabiliserer mit blodsukker, giver mig energi og masser af SMAG. Især i de kolde og mørke vintermåneder kan jeg mærke, at mit sind bliver lysere, og mit immunforsvar bliver stærkere, når jeg spiser antiinflammatorisk.

Du kan også prøve mine lækre opskrifter på tomatsalat med mozzarella og basilikum og sommersalat med jordbær. God fornøjelse 💛

Kold kartoffelsalat - Opskrift på lækker og sund kartoffelsalat
5 baseret på 1 anmeldelser

Kold kartoffelsalat - Opskrift på sund, smagfuld og gammeldags kartoffelsalat

Ingredienser

Kold kartoffelsalat

  • 1 kg små kartofler (kogte)
  • 500 g cream fraise (6% eller 18%)
  • 1 stk. grøn peberfrugt
  • 1 stk. tomat
  • 1 stk. forårsløg
  • 1 håndfuld krydderurter f.eks. timian, purløg, dild, persille eller andre urter fra køkkenhaven
  • 1 tsk. kartoffelkrydderi (Urtekram)
  • 1 tsk. citronsaft
  • 1/2 tsk tabasco
  • 1 spsk. æblecidereddike
  • 4 stk. jalapenjos

Sådan gør du

  • Kog dine små kartofler med skræl. Pil dem, halvér dem og stil dem på køl i to timer.
  • TIP: Du kan også koge dine kartofler dagen før og stille dem på køl.
  • Hvis du bruger nye kartofler, behøver du ikke at pille dem.
  • Lav din kartoffelsalat dressing.
  • Hæld 500 g cream fraise 6 % i en stor skål. Først tilsættes finthakkede grønsager og krydderurter. Herefter tilsættes kartoffelkrydderi, citronsaft, Tabasco, eddike fra dine syltede agurker og Jalapenjos.
  • Vend dine kolde kartofler i kartoffelsalat dressingen og stil den på køl i min. 1 time.