Proteinkage med chokolade
Proteinkage, der smelter på tungen!
Du bestemmer selv, at de skal toppes med mørk, lys eller hvid chokolade. Jeg toppede dem med groft kokosmel og mørk chokolade for at få en ekstra kraftig smag af chokolade. Når du har prøvet disse chokoladebomber, kan du med fordel prøve nogle af mine andre lækre opskrifter med chokolade – Find dem under opskriften 😍
Antiinflammatorisk kost
Hvis du har prøvet nogle af mine opskrifter, ved du også, at jeg ELSKER antiinflammatoriske ingredienser og krydderier, som holder mig sygdomsfri, stabiliserer mit blodsukker, giver mig energi og masser af SMAG. Især i de kolde og mørke vintermåneder kan jeg mærke, at mit sind bliver lysere, og mit immunforsvar bliver stærkere, når jeg spiser antiinflammatorisk.
Du kan også prøve mine lækre opskrifter på banankage eller jordbærkage med dadelbund. God fornøjelse 💛
Proteinkage med chokolade - Opskrift på sunde muffins med proteinpulver
Ingredienser
Proteinkage
- 3 stk. banan (modne)
- 150 g bløde dadler uden sten
- 75 g mandelmel
- 50 g proteinpulver
- 75 g mørk chokolade
- 3 stk. æg
- 2 spsk. kokosolie
- 0,5 tsk. havsalt
Topping
- 2 spsk. groft kokosmel
- 50 g mørk chokolade
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 160 grader.
- Blend dadler og bananer til mos.
- Tilsæt mandelmel, proteinpulver, æg, kokosolie og havsalt.
- Hak chokoladen groft, og vend det meste i dejen.
- Fordel dejen i seks muffinsforme, og top dem med kokosmel og resten af det hakkede chokolade.
- Bages dine chokolademuffins i cirka 40-50 minutter, indtil de er lysebrune.
- Servér dem med det samme, eller sæt dem på køl, så de kan holde sig.
Kommentarer