Spidskålssalat med æble
Spidskålssalat med æble og tahin!
Ingen sommer uden grillmad og lækre sommersalater. Spidskålssalat med tahin dressing er en af mine favoritter. Jeg laver typisk en ekstra stor portion til aftensmad, så der også er til frokost. Kål er vanvittigt fiberrigt, mættende og styrker fordøjelsen. Sammensætningen af kål, æble og saltet tahindressing er (i mine øjne) opskriften på den bedste spidskålssalat. Toppet med søde og sure tranebær.
Antiinflammatorisk kost – spis dig glad, sund og rask
Hvis du har prøvet nogle af mine opskrifter, ved du også, at jeg ELSKER antiinflammatoriske ingredienser og krydderier, som holder mig sygdomsfri, stabiliserer mit blodsukker, giver mig energi og masser af SMAG. Især i de kolde og mørke vintermåneder kan jeg mærke, at mit sind bliver lysere, og mit immunforsvar bliver stærkere, når jeg spiser antiinflammatorisk.
Du kan også prøve mine lækre opskrifter på grønkålssalat med æbler og figner og rødbedesalat med avocado. God fornøjelse 💛
Spidskålssalat med æble - Lækker salat til grillmaden
Ingredienser
Spidskålssalat
- 1 stk. spidskål
- 0,5 stk. broccoli (dampet)
- 2 stk. forårsløg
- 1 stk. æble
Tahindressing
- 1 spsk. tahin
- 1 tsk. citronsaft
- 1 fed hvidløg
- 1 tsk. havsalt
Sådan gør du
- Bland fintsnittet spidskål, dampede broccolibuketter, forårsløg og æble i tern.
- Rør en tahindressing og vend den i salaten.
- Top spidskålssalaten med sure tranebær eller søde granatæblekerner.
Lækkert tilbehør til aftensmaden 😀