Spinatpandekager
Her er opskriften på verdens måske nemmeste pandekager, der er fulde af både farve og smag. Det er også en super opskrift til en omgang ‘tøm dit køleskab’, da de kan fyldes med lige det, du har lyst til, og de kan nydes både til aftensmad eller i madpakken, da de holder sig dejlig bløde og elastiske i længere tid.
Det eneste du skal bruge!
- 100 g spinat
- 5½-6 dl vand
- ½ tsk. bagepulver
- ¼-½ tsk. salt
- 200 g hvedemel
- 80 g havremel
- Olie til stegning
Antiinflammatorisk kost – spis dig glad, sund og rask
Hvis du har prøvet nogle af mine opskrifter, ved du også, at jeg ELSKER antiinflammatoriske ingredienser og krydderier, som holder mig sygdomsfri, stabiliserer mit blodsukker, giver mig energi og masser af SMAG. Især i de kolde og mørke vintermåneder kan jeg mærke, at mit sind bliver lysere, og mit immunforsvar bliver stærkere, når jeg spiser antiinflammatorisk.
Du kan også prøve mine lækre opskrifter på kikærtepandekager og blåbærpandekager. God fornøjelse 💛
Spinatpandekager - opskrift på farverige og bløde spinatpandekager
10 stk.
Forberedelse: 10 min
Tilberedning: 15 min
Ingredienser
Spinatpandekager
- 100 g spinat
- 5½-6 dl vand
- ½ tsk. bagepulver
- ¼-½ tsk. salt
- 200 g hvedemel
- 80 g havremel
- Olie til stegning
Sådan gør du
- Blend alle ingredienserne sammen i en blender, undtagen olie.
- Lad dejen trække i 5 minutter.
- Steg pandekagerne i lidt smagsneutral olie.
Kommentarer