Vegetar quesadillas
Denne ret er perfekt at lave, når man ikke vil stå i køkkenet hele aftenen og samtidig gerne vil have tømt ud i sit køleskab og undgå madspild. Dette er både godt for vores tid og økonomi, men også klimaet, idet madspild ifølge FN står for 8-10% af verdens CO2-udledning.
Vegetar quesadillas
Disse quesadillas er lavet af resterne fra den mexicanske sovs, jeg ofte laver, når jeg laver fyldte bagte søde kartofler og lidt andet grønt jeg havde liggende, der skulle bruges. Du finder opskriften på min mexicanske sovs her.
Vegetar quesadillas - Opskrift på sprøde quesadillas med fyld
2-3 personer
Forberedelse: 10 min
Tilberedning:
Ingredienser
Ingredienser (forslag til fyld)
- 4 tortilla pandekager
- Mexicansk fyld (find opskriften ovenfor)
- Avocado
- Friske tomater
- Spinat
- Koriander
- Lidt olie til at stege pandekagerne i
Sådan gør du
- Retten kan laves på to måder.
- Man kan enten skære et snit i det kvarte af pandekagen, fylde den med det ønskede fyld og folde den 3 gange hen over hinanden, så man får en trekant og så stege den på begge sider på en pande i lidt olie.
- Man kan også riste en pandekage let på panden, komme fyld på, for derefter at komme en pandekage mere ovenpå, vende den om og når den er stegt på begge sider skære den over, så man får 4-6 trekanter.
Tip!
- Du kan også komme ost, kylling, rester af dhal, chili sin carne, chili con carne, cremefraiche, guacamole eller andet i, hvis du har lyst. Det er kun fantasien, der sætter grænser.
Kommentarer