Fyldte peberfrugter

Fyldte peberfrugter med quinoa, hvidløg, forårsløg og persille (vegetar) 🌱 Prøv disse fyldte peberfrugter uden oksekød – i stedet med lækkert quinoafyld, som har den dejligste smag og cremethed. De er toppet med økologisk revet ost, men du kan sagtens bruge “vegansk ost”, hvis du ønsker det.

Fyldte peberfrugter med quinoa

Quinoa er et komplet protein, da quinoa indeholder alle de essentielle proteiner, som kroppen ikke selv kan danne, men har brug for. Du bestemmer selv, om du vil bruge rød, hvid eller sort quinoa. Jeg køber altid den sorte og røde, da de smager af mest – og så er de vildt festlige i salater og gryderetter. Der er et hav af gode grunde til at sætte quinoa på madplanen – Få flere lækre quinoaopskrifter nedenfor.

Du kan købe quinoa i varianterne: 

5 baseret på 1 anmeldelser

Fyldte peberfrugter - Vegetar opskrift med det lækreste quinoafyld

Ingredienser

Fyldte peberfrugter

  • 2 stk. rød peberfrugt
  • 100 g quinoa (kogt)
  • 0,5 fed hvidløg
  • 1 stk. forårsløg
  • 0,5 stk. rød peberfrugt
  • 1 bundt persille (hakket)
  • 100 g mozzarellaost

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 180 graders varmluft.
  • Vask dine røde peberfrugter. Skær dem over på langs (Sørg for at beholde toppen).
  • Bland en quinoasalat med quinoa, hakket hvidløg, forårsløg, peberfrugt og persille.
  • Fyld peberfrugterne med quinoasalat og top dem med revet ost.
  • Bages i ca. 15-20 minutter ved 180 graders varmluft.