Cathrine på rejse til Marokko Agadir

23. september 2019

Turen går til Marokko

Turen går til Marokko Agadir – I dag har jeg en lille video fra Marokko til dig! Jeg elsker at rejse og udforske nye steder i verden. Tilbage i september fik jeg en spændende presseinvitation fra Marokko Eksperten, der gerne ville vise landets smukke kultur og natur. Wauw!

Turen går til Marokko Agadir

Jeg er taknemmelig helt ind i hjertet. God karma kommer tilbage igen! Min kæreste og jeg sad i søndags på altanen med solen i ansigtet, med solbriller på og et glas rosé. Vi ankom i Agadir lufthavn kl. 18.00 lørdag aften, hvorefter vi blev kørt direkte til vores fine hotel, Atlantic Palace samt fik en lækker marokkansk middag. Rejsen varer i alt fire dage med fuldt dagsprogram ledet af Moroccan National Tourist Office.

Det er virkelig hyggeligt for os at spise morgenmad, frokost og aftensmad sammen – særligt, fordi de er lige så rolige som os. Søndag morgen vågnede vi til blå himmel. Jeg hoppede i sandaler, nederdel og en mønstret top. Vi spiste morgenmad og satte os ind i Tour-bussen. Først blev vi kørt op på toppen af Agadir, hvor vi nød udsigten. Vi stoppede ved en moské og endte i souken, hvor der var en kæmpe markedsplads med frugter, grønsager, nødder, tøj, sko og meget mere. Agadir minder mig utroligt meget om Qatar, når vi taler kultur. Til gengæld minder byen mig om Gran Canaria, når vi taler natur.

Efter souken kørte vi til havnen, hvor vi spiste frokost efterfulgt af en gåtur langs strandpromenaden. Klokken var først 17.00, da vi kom tilbage til hotellet. Vi valgte derfor at sætte os på altanen og nyde solens sidste stråler. Vi havde en svømmetur i poolen til gode! Dagen efter kørte vi op i Atlas bjergene, hvor vi oplevede landets smukke natur. Wauw! Vi spiste frokost på en terrasse oppe i bjergene. Så hyggeligt!

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.