Derma solcreme til yogarejsen

25. september 2021

Den bedste solcreme til yogarejsen

Den bedste solcreme – Drømmer du om at tage en transformerende yogarejse? Der er mange gode grunde til at tage på en solferie! Jeg føler mig allergladest, når jeg kan vågne med lyset. For flere år tilbage besluttede jeg mig for, at det skulle være slut med mørke tanker. Førhen følte jeg mig træt og trist om vinteren, mens jeg følte mig frisk og strålende om sommeren. Sollyset har stor indflydelse på kroppens produktion af hhv. D-vitamin samt melatonin og serotonin hormonerne, som regulerer energi, søvn og humør. D-vitaminet er også essentielt til at kunne optage kalk og opbygge stærke knogler.

3 gode råd om solbeskyttelse

Der er dog et kæmpe MEN. Det er vigtigt, at beskytte huden mod solens ultraviolette stråler. Kræftens bekæmpelse har tre gode råd om solbeskyttelse – Skygge, solhat og solcreme:

  • Hold dig i skyggen – Giv solen en frokostpause mellem kl. 12 og 15. Det anbefales desuden at blive i skyggen, hvis UV-indekset er 3 eller mere. Hold dig opdateret med den gratis app “UV-indeks”.
  • På med solhatten – Det kan være en god idé at bruge solbeskyttende tøj og solhat. Mit næste køb er helt klart en bøllehat.
  • Husk solcremen – Smør kroppen ind i en effektiv solcreme, som beskytter mod UVA, UVB og som ikke indeholder unødig kemi. Den bedste solcreme er også den, som er skånsom for dig selv, naturen og havmiljøet (koralvenlig).

Den bedste solcreme

Jeg vender altid tilbage til solcremerne fra prisvindende Derma SUN, som jeg også anbefalede tilbage i 2017.  Jeg har testet et hav af solcremer og gjort mig nogle gode (og grimme) erfaringer. Det er helt konsekvent, at jeg ikke soler mig, når jeg 12 gange årligt befinder mig på en eksotisk yoga-destination. Selvom jeg hygger mig under en kraftig parasol og har smurt faktor 30 eller 50 på, bliver min hud alligevel lidt brunere. Som du kan på billederne, er min hud stadig lys og fin efter otte dage på Bali!

For mig er det vigtigt, at solcremen beskytter effektivt mod solens ultraviolette stråler (UVA og UVB) samt unødig kemi. Det er de ultraviolette stråler, der gør huden brunere, men også samtidig kan være skadelige og give solskoldninger eller soleksem og på længere sigt hudkræft. UVA stråler kan trænge dybt ind i huden, hvor de sammen med UVB stråler giver den solbrune farve. Samtidig er UVA stråler ansvarlige for ældning af huden samt medvirker til udviklingen af hudkræft. UVB stråler trænger mindre dybt ind i huden, men kan også give soleksem, solskoldning og hudkræft.

Tag yoga med på din rejse

Kom i gang med yoga 💛

I mit store yogabibliotek finder du altid 5 gratis yogavideoer, som du kan nyde. Du kan også downloade Cathrine Yoga app’en → og få adgang direkte på din iPhone, iPad eller smartphone. Cathrine Yoga app’en er downloadet mere end +25.000 gange og indeholder også +150 gratis opskrifter. Namasté 😍

Cathrine Yoga appen

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.