Min rejse med yin yoga – Sådan gik jeg fra skepsis til kærlighed

26. juni 2024

Min rejse med yin yoga – fra skepsis til kærlighed 💜

Min rejse med yin yoga – Yin yoga giver mig indre ro, strækker mit bindevæv, holder mig smertefri fra rygsmerter og bringer mig indre fred!

Min rejse med yin yoga – Sådan gik jeg fra skepsis til kærlighed

Min rejse med yin yoga – fra skepsis til kærlighed 💜

Da jeg først stiftede bekendtskab med yin yoga, var jeg skeptisk. Hvordan kunne disse langsomme, dybe stræk virkelig gøre en forskel? Er det normalt at være SÅ utålmodig og rastløs? Men efterhånden som jeg gav det en chance – og fandt en yogalærer, som matchede min energi – og tillod mig selv at være til stede i øjeblikket, begyndte jeg at mærke de fantastiske fordele ved yin yoga.

Her er, hvad jeg har lært på min rejse fra skepsis til kærlighed med yin yoga:

  1. 🌿  Tålmodighed og ro: Yin yoga har gjort mig mere tålmodig. Ved at holde stillingerne i længere tid kan jeg virkelig mærke, hvordan min krop giver slip på spændinger og stress. Det har skabt en dyb ro i både min krop og mit sind. Yin yoga er blevet mit pusterum, og jeg ELSKER yin yoga den dag i dag!
  2. 🌸 Dyb selvkærlighed: Gennem yin yoga har jeg lært at lytte til min krop, respektere dens grænser og behandle den med omsorg. Det handler om at være til stede i øjeblikket og acceptere, hvor jeg er lige nu. Yin yoga har hjulpet mig med at skabe et positivt og kærligt selvbillede, og jeg har lært ‘at være’ i stilhed med min krop og mit sind.
  3. 🪷 Forbindelse til det indre: Yin yoga arbejder dybt i kroppen, både fysisk, mentalt og energetisk. Det har hjulpet mig med at frigøre blokeringer og skabe en bedre energistrøm. Det føles som om, at der er blevet tændt for stikkontakten, og jeg kan nu mærke hele mig.
  4. 💜 Styrket fællesskab: Ved at undervise og praktisere yin yoga har jeg mødt så mange vidunderlige mennesker i både ind- og udland. Yoga hjælper med at skabe stærke hjerteforbindelser imellem mennesker!
  5. ⚡ Fysisk transformation: Yin yoga har også haft en enorm fysisk effekt på min krop og særligt mine rygsmerter, som forsvandt med yin yoga efter 10 års daglige smerter. Jeg er blevet mere fleksibel, og min krop føles mere afbalanceret og stærk. De langsomme stræk har gjort underværker for mine muskler og led.

Namasté
Cathrine 🥰

Ps. Har du lyst til at fordybe dig i yin yoga sammen med mig? Besøg min store yogakalender for at finde kommende datoer for mine yogarejser, hvor vi dyrker yin yoga hver eftermiddag, samt mine yin yogakurser og yin yogauddannelser.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.