citat af Kathryn Budig

22. september 2021

Mindful Monday #1

Happy Mindful Monday! ❤️

“There will always be people who can do it better than you, but that’s a good thing! Start to see competition as inspiration without envy.” – Kathryn Budig

Mindful Monday #1

Der vil altid være andre mennesker, som kan gøre noget bedre end dig. Dette kan stoppe flere fra at gøre noget overhovedet, fordi de ikke føler sig gode nok. I stedet for at se det noget dårligt, så prøv at se på det som noget godt. Brug det, at andre er bedre til noget, som en kæmpe inspirationskilde – fremfor for at blive sur, skuffet, jaloux eller ked af det. Se det som en inspiration, at du kan blive endnu bedre til noget. Lad dig inspirere af, hvordan andre gør ting. Dermed ikke sagt, at du behøves at “opnå samme niveau” som andre, eller at det skal handle om at blive “lige så dygtig”. Du skal heller ikke kopiere. Du skal finde dit unikke dig!

Brug andre mennesker som INSPIRATION, så du bedre kan se mulighederne og dit eget potentiale. “Hvis andre kan, så kan jeg også?” Det kræver mod at ændre de automatiske (negative) tanker. Mind dig selv om, at det også kræver øvelse og dedikation at lære et nyt sprog eller en ny yogaform. Når du møder et menneske, som giver dig en følelse af jalousi eller beundring, så ved du, at du har fundet lyset til din egen indre længsel. Hvad siger dit hjerte, når du læser dette? Giver det mening for dig?

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.