citat af Vanda Scravello

22. september 2021

Mindful Monday #10

Happy Mindful Monday!

“Yoga must not be practiced to control the body: it is the opposite, it must bring freedom to the body, all the freedom it needs.” – Vanda Scravella

Mindful Monday #10

Yoga handler om UNION, frihed, indre ro og velvære. Yoga er IKKE en kontrolleret praksis – det er en selvkærlige praksis, hvor du mærker kroppen indefra. Mærk dig selv med simple yogastillinger og meditationsøvelser. Tillad dig selv at mærke, hvad din krop har brug for, og hvad den vil. Hvis du praktiserer derhjemme, så skab et trygt og hjertevarmt rum, hvor der er plads. Hvis du har brug for RO, så lav en række yin-stillinger.

Hvis du kan brug for DYNAMISK, så start med Cat/Cow og en solhilsen. Hvis du har brug for afspænding, så lyt til en meditation – og akupressur med en yogablok i nakken. Hvis du har uro i benene, anbefaler jeg WALL YIN, som er yin yoga med benene opad en væg. Der er intet rigtigt eller forkert – og hvis du nogensinde føler dig forkert eller utilstrækkelig i en stilling, så HUSK at det er helt ok. Træk vejret ind i følelsen og giv slip på udåndingen. Personlig transformation kan kun ske, når du tænker kærlige tanker om dig selv.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.