citat af Wayune Dyer

23. september 2019

Mindful Monday #4

Happy Mindful Monday! 💛

You cannot always control what goes on outside, but you can control what goes on inside” – Wayne Dyer

Mindful Monday #4

Du kan ikke kontrollere, hvad der sker ude, men du kan altid kigge indad og skabe rammerne for dit indre. Gennem Yin Yoga lærer du at finde ro – uanset, hvad der foregår rundt om dig. Jeg bruger aldrig musik under mine yogaklasser, fordi jeg gerne vil fjerne al stimuli, så der KUN er dig, din yogamåtte og omverdenen. Yin Yoga handler om at finde indre ro i kaos – både indre kaos og ydre kaos. Hvis hverdagen bliver stresset eller presset, kan du altid vende blikket indad og finde ro. Under den seneste uges uroligheder i verden, føler jeg et stort behov for at finde indre ro, så jeg ikke bliver grebet af angst og frygt.

Yin Yoga virker terapeutisk

Jeg kan ikke kontrollere, hvad der sker ude, men jeg kan tage nogle dybe vejrtrækninger (åndedræts-terapi) og ligge i Yin Yoga-stillinger for nyrer og blære meridianbanerne, som hjælper med at give slip på angst og frygt.

Hvis jeg har tankemylder, laver jeg Yin Yoga for mave og milt, som healer bekymring og virker groundende.

Hvis jeg er ked af det, laver jeg Yin Yoga for lunger og tyktarm, som healer tristhed og virker beroligende.

Hvis jeg er vred, laver jeg Yin Yoga for lever og galdeblære, som healer vrede og styrker selvværdet.

Hvis jeg er SÅ glad, at jeg ikke kan sove om natten, laver jeg Yin Yoga for hjerte og tyndtarm, som skaber indre ro.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.