citat af Charles R. Swindoll

23. september 2019

Mindful Monday #6

Happy Mindful Monday!

“Life is 10 % what happens to you, and 90 % how you react to it.” – Charles R. Swindoll

Mindful Monday #6

Livet er 10 procent, det der sker for dig – og 90 procent, hvordan du reagerer på det. I seneste Mindful Monday beskrev jeg også, at du ikke kan kontrollere, hvad der sker ude, men du kan altid kigge ind ad og skabe rammerne for dit indre liv. Livet er, hvad du gør det til. Det er naturligt, at livet går op og ned.

Forestil dig, at du er blevet fyret fra dit arbejde. Det er en livssituation, som du kan vælge at se på med surhed og tristhed – eller du kan se det som en ny chance og et nyt kapitel i dit liv. Det handler om at se meningen i det, som på overfladen virker meningsløst eller trist. Måske har du altid drømt om at lave noget andet, men du har ikke turde handle på din lyst og længsel efter et nyt arbejde. Det kan lyde nemt og irriterende, men jeg tror faktisk på, at livet er, hvad du gør det til. Det er sådan, jeg lever mit liv. Jeg vil ikke gå på kompromis med min egen lykke og velvære. Jeg vil leve livet til at fulde 💛 Vil du ikke også gerne det?

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.