yogacitat af B.K.S. Iyengar

23. september 2019

Mindful Monday #7

Happy Mindful Monday!

“Health is a state of complete harmony of the body, mind and spirit.” – B.K.S. Iyengar

Mindful Monday #7

Jeg elsker dette smukke citat! “Health is a state of complete harmony of the body, mind and spirit.” Det er essensen af de holistiske sundhedssystemer, som jeg underviser i – den indiske ayurveda og den kinesiske medicin. Sundhed handler om at skabe balance mellem krop, sind og sjæl. Sundhed er altså mere end bare at bevæge kroppen fysisk og spise “sundt”. Sundhed handler om HELE dig, og alt hvad du er. Er du glad? Er du stresset? Er du ked af det? Er du jaloux eller angst? Ifølge de holistiske sundhedssystemer hænger krop, sind og sjæl unægteligt sammen. Hvis du er ked af det, vil det også påvirke din fysiske krop. Hvis din fordøjelse er i ubalance, vil det påvirke dit sind (bekymringer). Lav en liste over alle de ting, der gør dig glad – og en liste over alle de ting, der gør dig stresset og ked af det. Er der balance? Husk at tage dine pauser, så du kan få ro på systemet.

Yin Yoga, meditation, mindfulness, gåture i naturen, nærende måltider og gode relationer. Lav en liste over alle de ting, der gør dig glad.

Jeg elsker havet, skoven, sollys og stranden. Jeg elsker at lytte til Today’s Chill – en playliste, som løbende opdateres inde i iTunes. Blot et lille tip 💛 Hvad gør dig glad?

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.