citat af Dolly Parton

23. september 2019

Mindful Monday #9

Happy Mindful Monday!

“If you don’t like to road you’re walking, start paving another one” – Dolly Parton

Mindful Monday #9

Min unikke Yogauddannelse på Bali blev udsolgt på blot én uge. Jeg har modtaget over 80 ansøgninger, og jeg er rørt til tårer over alle de smukke beretninger og livsfortællinger. Det fortæller mig, at der har været STÆRKT behov for uddannelsen.

“Hvis du ikke kan lide den vej, du er på, så begynd at skabe en ny”. Kender du følelsen af, at du ikke ved, hvem du er længere? At du ikke er glad? At du føler, at du ikke er det rigtige sted? Det kan virke fortvivlende, men giv ikke op! I hvert øjeblik kan du vælge at skabe en ny vej. Find ud af, hvad du kan lide. Skriv det ned. Måske elsker du at tegne, dyrke yoga, gå ture i naturen eller bruge al din med familien.

Skriv de ting ned, som du kan lide at lave, og som gør dig glad. Kig så på listen og tænk over, hvor mange af de ting du faktisk gør jævnligt. Måske elskede du at tegne, da du var yngre, men nu tegner du aldrig? Sæt tid af til at tegne igen. Eller prøv noget nyt. Sejllads? Klatring? Keramikkursus? Du kan altid ændre retning. Du behøver ikke at ændre hele dit liv på én gang. Bare begynd at lave flere af de ting, der gør dig glad eller prøv noget nyt. Begynd langsomt at skabe den nye vej, hvis du ikke er glad for den vej, du går nu. Bare et skridt af gangen.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.