22. september 2021
Økologisk proteinpulver – Fælles for begge kosttilskud er, at de har et højt proteinindhold og er baseret på rene ingredienser. I de seneste 2-3 måneder har jeg haft ekstra stort fokus på mit øgede proteinbehov. Styrketræning er nemlig blevet en integreret del af min hverdag, efter jeg er startet til personlig træning. Jeg har haft fornøjelsen af at teste to varianter af Valleprotein pulver (neutral- og chokoladesmag) og Plantforces ris-proteinpulver (vaniljesmag).
Jeg kan konkludere, at SMAG er alfa og omega for mig – eller det vil sige eftersmagen.
Jeg er ellevild med Valleprotein pulver, da produktet er helt naturligt – proteinpulveret indeholder 80 % protein (!), er hverken tilsat smag, sukker, kunstige sødemidler eller andre kunstige tilsætningsstoffer. Proteinpulveret er baseret på et økologisk mælke-proteinkoncentrat (MPC), der er et komplekst proteinpulver med både hurtigt- og langsomtoptagelige proteinkilder. Brug f.eks. produktet i alle slags smoothies og kageopskrifter. For en person bruges cirka 20 g/2-3 spsk. pr. portion – gerne 15 min. efter træning eller i et mellemmåltid.
Sluttelig har jeg testet Plantforces ris-proteinpulver med vaniljesmag. Dette proteinpulver er baseret af brune ris og indeholder hele 90 % protein. Det er helt uden allergener såsom mælk, soja og gluten og egner sig specielt er vegetarer, veganere eller mælke-intolerante. Produktets ingredienser gør samtidig, at det er lettere at optage proteinpulveret i kroppen. Jeg vil dog gøre opmærksom på, at ris-proteinpulver har en eftersmag, man skal vænne sig til. Hvis du er veganer eller mælke-intolerant, vil jeg KLART anbefale én af PlantForces varianter. Hvis ikke, anbefaler jeg EcoProteins forskellige slags proteinpulver.
Kommentarer