Ristede kikærter
Ristede kikærter ❤️🙏🏽 Mangler du tilbehør til aftensmaden eller sprød aftensnack? Så prøv mine drønlækre, sprøde og bagte kikærter. De er saltede og krydrede i smagen. Du kan enten bage kikærterne i ovnen eller riste dem på panden. Spis dig glad, sund og rask!
Links til ingredienser:
Antiinflammatorisk kost
Hvis du har prøvet nogle af mine opskrifter, ved du også, at jeg ELSKER antiinflammatoriske ingredienser og krydderier, som holder mig sygdomsfri, stabiliserer mit blodsukker, giver mig energi og masser af SMAG. Især i de kolde og mørke vintermåneder kan jeg mærke, at mit sind bliver lysere, og mit immunforsvar bliver stærkere, når jeg spiser antiinflammatorisk.
Du kan også prøve min lækre opskrift på saltede mandler. God fornøjelse 💛
Ristede kikærter - Opskrift på bagte og sprøde kikærter
4 personer
Forberedelse: 5 min
Tilberedning: 25 min
Ingredienser
Kikærter
- 2 dåse kikærter
- 1 spsk. kokosolie
- 1 tsk. havsalt
- 1 tsk. timian
- 1 tsk. chiliflager
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200 graders varmluft.
- Brug enten 2 dåser kikærter (drænede) eller koge dine egne.
- Fordel dem på en bageplade med bagepapir og smør dem godt ind i kokosolie, havsalt og krydderier.
- Bag dem i ca. 20-25 min., indtil de er sprøde og gyldne.
Jeg lavede dem igår, efter du delte dem! De blev så gode og blev sprøde 🙂