Bircher müsli
Bircher müsli er en af mine absolutte favoritter på vores Yoga Retreat på Bali. Opskriften er supersimpel, og den skal blot røres sammen natten inden og stilles på køl. På Bali kunne vi vælge imellem 50 forskellige morgenmadsretter – og typisk valgte jeg de tre faste ting: Bircher müsli grød, en frugttallerken med sæsonens frugter og en lille omelet med champignoner, løg og tomat. Hotellets dygtige og søde kok har givet mig den hemmelige opskrift, så du kan få en bid af Bali med hjem.
Links til ingredienser:
- Havregryn evt. glutenfri
- Mandeldrik evt. letmælk
- Agavesirup evt. honning
- Vaniljepulver
Antiinflammatorisk kost – spis dig glad, sund og rask
Hvis du har prøvet nogle af mine opskrifter, ved du også, at jeg ELSKER antiinflammatoriske ingredienser og krydderier, som holder mig sygdomsfri, stabiliserer mit blodsukker, giver mig energi og masser af SMAG. Især i de kolde og mørke vintermåneder kan jeg mærke, at mit sind bliver lysere, og mit immunforsvar bliver stærkere, når jeg spiser antiinflammatorisk.
Du kan også prøve min lækre opskrift på hjemmelavet müsli. God fornøjelse 💛
Bircher müsli - Opskrift på sund bircher mysli med frugt (Opskrift fra Bali)
1 person
Forberedelse: 5 min
Tilberedning: 5 min
Ingredienser
Bircher grød (overnight oat)
- 30 g fintvalsede havregryn evt. glutenfri
- 1 spsk. neutral yoghurt evt. skyr
- 1-3 spsk. mandeldrik evt. letmælk
- 1 tsk. agavesirup evt. honning
- 1/2 tsk. vaniljepulver
Topping
- 1 spsk. skyr
- 1 spsk. havregryn
- 1 spsk. rosin evt. tranebær
- 1 spsk. saltede nødder
- 5 skiver banan
Sådan gør du
- Bland din bircher grød (overnight oat) aftenen inden.
- Næste morgen kan du toppe med skyr, havregryn, rosin, nødder og sæsonens frugt.
Dejlige minder fra Bali 😀