Havregrød

Havregrød - Opskrift på glutenfri, lækker og sund morgengrød på 5 min.
Havregrød på 5 minutter er en klassiker. Det skal være nemt at leve sundt og nærende. I denne opskrift på nem og sund morgengrød bruger jeg blot to basisingredienser.


Havregrød grød lavet på havregryn og chiafrø

Disse basisingredienser tilfører kroppen gode og nærende makronæringsstoffer (proteiner, kulhydrater og fedtstoffer) og mikronæringsstoffer (vitaminer og mineraler). I denne opskrift bruger jeg glutenfri havregryn (kulhydratkilden), der har et højt kostfiberindhold, hvilket støtter din fordøjelse og holder dig mæt i længere tid. Derudover bruger jeg chiafrø, der er rig på omega-3-fedtsyrer, proteiner og antioxidanter.

Antiinflammatorisk kost – spis dig glad, sund og rask

Hvis du har prøvet nogle af mine opskrifter, ved du også, at jeg ELSKER antiinflammatoriske ingredienser og krydderier, som holder mig sygdomsfri, stabiliserer mit blodsukker, giver mig energi og masser af SMAG. Især i de kolde og mørke vintermåneder kan jeg mærke, at mit sind bliver lysere, og mit immunforsvar bliver stærkere, når jeg spiser antiinflammatorisk.

Du kan også prøve min lækre opskrift på hirsegrød med kokoschips. God fornøjelse 💛

Havregrød - Opskrift på glutenfri, lækker og sund morgengrød på 5 min.
5 baseret på 1 anmeldelser

Havregrød - - Opskrift på glutenfri og sund grød på 5 minutter

Ingredienser

Havregrød

  • 50 g havregryn (evt. glutenfri)
  • 2 spsk. chiafrø
  • 3 dl vand
  • 1 tsk. kanelpulver
  • 1 tsk. kakaopulver (valgfrit)
  • 0,5 tsk. havsalt

Havregrød

  • Bland alle ingredienserne sammen i en gryde.
  • Kog din havregrød op ved middel varme.
  • Nu har du en sund havregrød på 10 minutter, der holder dig mæt.