Hirsegrød

Hirsegrød er babymad til voksne! Min mave elsker hirsegrød med kokoschips. Den perfekte glad-mave-grød. Hirse er rig på B- & E-vitamin, silicium, der efter sigende fremmer stofskiftet, og jern, kalium, fosfor og calcium. Derudover er hirse mild, glutenfri og letfordøjelig i forhold til din fordøjelse. Du kan derfor også give din baby hirsegrød med blendede hirseflager. Personligt elsker virkelig grød. Min mave gør i hvertfald. Dem, der “smager af noget“. Hvis du er vant til den normale havregrød, så er du virkelig gået glip af noget. Til denne lækre hirsegrød har jeg tilsat proteinpulver (valgfrit), kanel og vaniljepulver.

5 baseret på 1 anmeldelser

Hirsegrød - Opskrift på sund og glutenfri hirsegrød

Ingredienser

Hirsegrød

  • 50 g hirseflager
  • 1 spsk. chiafrø
  • 20 g proteinpulver
  • 0,5 tsk. kanelpulver
  • 0,5 tsk. havsalt
  • 4 dl vand

Topping

  • 1 spsk. kokoschips
  • 5 skiver banan
  • 5 tern æble
  • 5 stk. mandler
  • 1 spsk. rosiner

Sådan gør du

  • Bland alle de tørre ingredienser i en lille gryde og tilsæt vand.
  • Lad grøden koge op i 5 minutter.
  • Den er færdig, når den er tyk.
  • Jeg toppede grøden med sprøde kokoschips. Du kan toppe din grød med en skiveskårede banan, æble eller drysse lidt nødder, rosiner, gojibær samt morbær.