Brændte mandler
Brændte mandler med kokossukker og julekrydderier smager knasende godt! Der er flere former for sukkerfrit sukker, du kan vælge. Af julekrydderier kan jeg godt lide at tilføje ægte kanelpulver, kardemomme, vaniljepulver og havsalt. Hvis du vælger at bruge kokossukker, vil dine brændte mandler også få et lækkert twist af karamel. Kokossukker smager nemlig af både kokos og karamel. Den skønneste julekombination, hvis du spørger mig.
Tip!
- Sukkerfrit sukker: Sukrin, Sukrin Gold eller Sukrin+ Stevia.
- Naturligt sukker: Mørkt rørsukker eller kokossukker.
Antiinflammatorisk kost – spis dig glad, sund og rask
Hvis du har prøvet nogle af mine opskrifter, ved du også, at jeg ELSKER antiinflammatoriske ingredienser og krydderier, som holder mig sygdomsfri, stabiliserer mit blodsukker, giver mig energi og masser af SMAG. Især i de kolde og mørke vintermåneder kan jeg mærke, at mit sind bliver lysere, og mit immunforsvar bliver stærkere, når jeg spiser antiinflammatorisk.
Du kan også prøve mine lækre opskrifter på juletrøfler med hasselnødder og sunde snickers. Glædelig jul💛
Brændte mandler - Opskrift på sprøde mandler
4 personer
Forberedelse: 10 min
Tilberedning: 10 min
Ingredienser
Brændte mandler
- 200 g mandler
- 200 g kokossukker eller rørsukker
- 2 tsk. kanel
- 1 tsk. kardemomme
- 1 tsk. vaniljepulver
- 1 tsk. havsalt
Sådan gør du
- Rist mandlerne på en pande ved middel varme, så bliver gyldne og "popper" svagt. Tilsæt julekrydderierne.
- Skru ned på svag varme.
- Tilsæt sukker og lad det smelte, mens du vender mandlerne i ca. 5 min. Pas på, at det ikke brænder på!
- Hæld mandlerne over på bagepapir og lad dem køle af.
- Du kan evt. drysse ekstra julekrydderier, inden sukkeret er størknet.
Kan anbefales som en sund snack i juletiden!