Sunde julekugler med kokos

Sunde julekugler med kokos - De lækreste julekugler med kakao og kokos
Sunde julekugler med kokos er det perfekte alternativ til de traditionelle kokoskugler. De er super nemme og lækre, og du skal blot blende alle ingredienser og rulle dem til sunde kokoskugler. De er en lækker “treats” til dig, som gerne vil have lidt sundt juleslik.


Julekugler med kokos

At bage julesmåkager er MINDFULNESS for mig i julemånederne. Jeg har samlet mine bedste opskrifter på glutenfri julesmåkager – Især mine lækre vaniljekranse er et HIT hjemme hos os. Jeg hygger mig virkelig med at bage med julemusik i baggrunden, og jeg elsker at kunne byde mine gæster mindfulde og lækre julesmåkager, som både er glutenfri og sunde – uden tilsat sukker! Du kan sagtens lave lækre julesmåkager med masser af sødme og smag uden at bruge sukker.  Jeg har sødet mine med kokossukker og agavesirup eller honning og en masse dejlige julekrydderier. Julebag med glutenfri meltyper giver også den helt perfekte sprøde konsistens til kagerne, så de knaser i munden. 

Antiinflammatorisk kost – spis dig glad, sund og rask

Hvis du har prøvet nogle af mine opskrifter, ved du også, at jeg ELSKER antiinflammatoriske ingredienser og krydderier, som holder mig sygdomsfri, stabiliserer mit blodsukker, giver mig energi og masser af SMAG. Især i de kolde og mørke vintermåneder kan jeg mærke, at mit sind bliver lysere, og mit immunforsvar bliver stærkere, når jeg spiser antiinflammatorisk.

Du kan også prøve mine lækre opskrifter på juletrøfler med hasselnødder og julesmåkager. Glædelig jul og godt nytår! 💛

Sunde julekugler med kokos - De lækreste julekugler med kakao og kokos
5 baseret på 6 anmeldelser

Sunde julekugler med kokos - De lækreste julekugler med kakao, dadler og kokos

Ingredienser

Sunde julekugler med kokos

  • 1 dl kokosolie
  • 6 spsk stærk kaffe
  • 3 spsk agavesirup
  • 5 dl dadler
  • 2 dl havregryn
  • 2 dl kokosmel
  • 3 spsk kakaopulver
  • 1 tsk kanelpulver
  • Groft kokosmel til drys

Sådan gør du

  • Smelt kokosolien, så den er flydende.
  • Blend alle ingredienserne fint i en foodprocessor.
  • Lad massen hvile i køleskabet i 15 min.
  • Form massen til små julekugler og rul dem i groft kokosmel.
  • Opbevar dine julekugler i køleskabet.