Cheesecake med jordbær
Cheesecake med jordbær ❤️ Med blot fire ingredienser kan du lave verdens nemmeste cheesecake i ministørrelse, der smager sødt, saltet og lækkert. Du skal blot bruge Taverna Grillost, der kan købes i dit supermarked. Da jeg præsenterede denne fantastiske cheesecake med jordbær for middagsgæsterne var det både med latter, smil og spændingsopbygning. Fordi – OMG – de var lækre. Med blot én cheesecake til hver blev alle sommerkagerne spist op. Jeg kan varmt anbefale dig at lave dem til dine egne gæster. Det er nemlig en overraskende smagsoplevelse. Tænk sig, at man kan lave sundere cheesecake med jordbær så enkelt? Du kan enten lave sommerkagerne som velkomstsnack, præ-dessert eller dessert.
Kun 4 ingredienser!
- Fetaost
- Balsamicoeddike
- Sukker (rørsukker eller kokossukker)
- Jordbær
Antiinflammatorisk kost – spis dig glad, sund og rask
Hvis du har prøvet nogle af mine opskrifter, ved du også, at jeg ELSKER antiinflammatoriske ingredienser og krydderier, som holder mig sygdomsfri, stabiliserer mit blodsukker, giver mig energi og masser af SMAG. Især i de kolde og mørke vintermåneder kan jeg mærke, at mit sind bliver lysere, og mit immunforsvar bliver stærkere, når jeg spiser antiinflammatorisk.
Du kan også prøve mine lækre opskrifter på jordbærkage med dadelbund og nicecream med jordbær. God fornøjelse 💛
Cheesecake med jordbær - Opskrift på nem cheesecake (4 ingredienser)
4 personer
Forberedelse: 10 min
Tilberedning: 10 min
Ingredienser
Cheesecake med jordbær
- 1 pakke fetaost (taverna grillost)
- 1,25 dl balsamicoeddike
- 0,5 dl sukker (rørsukker eller kokossukker)
- 15 stk. jordbær
Sådan gør du
- Bland eddike med sukker i en lille gryde og varm forsigtigt op til den simrer. Lad den småkoge over medium-svag varme til den er tyknet let med konsistens som tynd sirup.
- Skyl jordbærrene og dup dem tørre.
- Skær grillosten i 12 lige store stykker.
- Grill dem på en varm grillpande. Alternativt skal de blot steges på en almindelig pande.
- Sæt en tandstik i hvert ostestykke og dernæst et jordbær.
- Dryp med den lune balsamico-sirup.
Hvor er det bare lækkert, Cathrine 🙂