Chokoladeispinde
Hjemmelavede ispinde med chokolade, der smager cremet og kakaostærkt. Jeg elsker chokoladeis – og i denne varme er der ikke noget bedre end sunde chokoladeis på pind. Hvis du endnu ikke har prøvet at lave dine egne ispinde, så kan jeg VIRKELIG anbefale dig at købe en silikoneform! Det er det nemmeste og lækreste at have i fryseren.
Tip!
Mine fantastiske isforme er fra Silikomart og kan købes hos Green Goddess.
Antiinflammatorisk kost – spis dig glad, sund og rask
Hvis du har prøvet nogle af mine opskrifter, ved du også, at jeg ELSKER antiinflammatoriske ingredienser og krydderier, som holder mig sygdomsfri, stabiliserer mit blodsukker, giver mig energi og masser af SMAG. Især i de kolde og mørke vintermåneder kan jeg mærke, at mit sind bliver lysere, og mit immunforsvar bliver stærkere, når jeg spiser antiinflammatorisk.
Du kan også prøve mine lækre opskrifter på snickers is og mango nicecream. God fornøjelse 💛
Chokoladeispinde - Opskrift på sund chokoladeis uden sukker og fløde
Ingredienser
Chokoladeispinde
- 50 g cashewnødder
- 1 dåse kokosmælk kun kokosfedtet
- 2 tsk agavesirup
- 1 spsk kakaopulver
- 50 g mørk chokolade smeltet
Sådan gør du
- Sæt dine cashewnødder i blød med tildækket vand. Lad dem trække i minimum 6 timer.
- Stil din kokosmælk på køl i en times tid, så kokosfedtet flyder til toppen og stivnes. Herefter åbnes dåsen og kokosfedtet hældes ned i en skål (ca. 200 ml).
- Bland cashewnødder (uden vand), kokosfedt, sirup og kakaopulver.
- Fordel ismassen i dine isforme.
- Lad dem stå i fryseren i min. 5 timer.
Pynt dem med smeltet mørk chokolade og hakkede nødder.
Lækre ispinde på en varm sommerdag!