Dadelkonfekt med kakao
Kom i gang med dadelkonfekt
Du skal blot blende ingredienserne sammen, forme dine dadelkugler samt rulle dem i lækkert valgfrit drys. Min favorit er helt klart hakkede mandler, der blev ristet på panden inden. Jeg kan også varmt anbefale dig at prøve rå lakridspulver, der smager vildt lækkert, hvis du altså kan lide lakrids.
Links til ingredienser (drys):
Antiinflammatorisk kost
Hvis du har prøvet nogle af mine opskrifter, ved du også, at jeg ELSKER antiinflammatoriske ingredienser og krydderier, som holder mig sygdomsfri, stabiliserer mit blodsukker, giver mig energi og masser af SMAG. Især i de kolde og mørke vintermåneder kan jeg mærke, at mit sind bliver lysere, og mit immunforsvar bliver stærkere, når jeg spiser antiinflammatorisk.
Du kan også prøve mine lækre konfektkugler 💛
Dadelkonfekt med kakao - Opskrift på sund konfekt med dadler, kakao og drys
Ingredienser
Dadel konfekt
- 50 g friske dadler uden sten
- 50 g havregryn (evt. glutenfri)
- 30 g kokosolie
- 20 g tranebær eller rosiner
- 1 spsk. kakaopulver
Drys - Vælg selv imellem:
- 50 g mandler
- 2 spsk. kakaopulver
- 2 spsk. havregryn (evt. glutenfri)
- 2 spsk. chiafrø
- 2 spsk. lakridspulver
- 2 spsk. kanelpulver
Sådan gør du
- Fremgangsmåden er nemt og simpelt.
- Bland alle ingredienserne til konfektkuglerne sammen i en foodprocessor. Blend trøffelmassen fin. Form dine konfektkugler i store eller små kugler.
- Rul dem i valgfrit drys.
Kommentarer