Glutenfri madvafler
Madvafler til aftensmad
Grønsagsvafler smager fantastisk til frokost og aftensmad, og du kan spise disse glutenfri vafler som en slags “taco” med salat og pesto. Jeg bager altid mine vafler i kokosolie, så de bliver ekstra sprøde – og slipper nemt fra vaffeljernet.
Antiinflammatorisk kost – spis dig glad, sund og rask
Hvis du har prøvet nogle af mine opskrifter, ved du også, at jeg ELSKER antiinflammatoriske ingredienser og krydderier, som holder mig sygdomsfri, stabiliserer mit blodsukker, giver mig energi og masser af SMAG. Især i de kolde og mørke vintermåneder kan jeg mærke, at mit sind bliver lysere, og mit immunforsvar bliver stærkere, når jeg spiser antiinflammatorisk.
Du kan også prøve min lækre opskrift på spinatvafler. God fornøjelse 💛
Glutenfri madvafler - Opskrift på glutenfri madvafler med grønsager
1 person
Forberedelse: 5 min
Tilberedning: 10 min
Ingredienser
Madvafler
- 2 stk. æg
- 1 stk. gulerod (revet)
- 2 spsk. fuldkornsrismel
- 5 spsk. mælk
- 0,5 tsk. havsalt
- 1 tsk. frisk ingefær (revet)
- 1 tsk oregano
Til stegning
- 1 tsk. kokosolie
Sådan gør du
- Pist alle ingredienserne sammen.
- Tænd dit vaffeljern (niveau 6), smør jernet med kokosolie på begge sider, luk jernet og vent, indtil det er helt varmt.
- Hæld hele vaffel-massen ned i jernet, brug en ske til at udjævne massen i alle kanter og luk.
- Bages i ca. 5-10 minutter.
Hej Cathrine
Må lige starte med st sige tusinde tak for masser af lækre opskrifter. Kastede mig ud i disse vafler i går og de kunne hurtig blive en favorit! Samtidig afprøvede jeg dine gulerodsboller, som jeg lavede et fluets ud af. Det er første gang jeg kaster mig ud i glutenfri fluets og mine gæster var elle vilde med dem.
Tusinde tak:)