Glutenfri madvafler

glutenfri antiinflammatoriske madvafler med spinat og rød peber

Madvafler til aftensmad

Grønsagsvafler smager fantastisk til frokost og aftensmad, og du kan spise disse glutenfri vafler som en slags “taco” med salat og pesto. Jeg bager altid mine vafler i kokosolie, så de bliver ekstra sprøde – og slipper nemt fra vaffeljernet.

Antiinflammatorisk kost – spis dig glad, sund og rask

Hvis du har prøvet nogle af mine opskrifter, ved du også, at jeg ELSKER antiinflammatoriske ingredienser og krydderier, som holder mig sygdomsfri, stabiliserer mit blodsukker, giver mig energi og masser af SMAG. Især i de kolde og mørke vintermåneder kan jeg mærke, at mit sind bliver lysere, og mit immunforsvar bliver stærkere, når jeg spiser antiinflammatorisk.

Du kan også prøve min lækre opskrift på spinatvafler. God fornøjelse 💛

glutenfri antiinflammatoriske madvafler med spinat og rød peber
5 baseret på 1 anmeldelser

Glutenfri madvafler - Opskrift på glutenfri madvafler med grønsager

Ingredienser

Madvafler

  • 2 stk. æg
  • 1 stk. gulerod (revet)
  • 2 spsk. fuldkornsrismel
  • 5 spsk. mælk
  • 0,5 tsk. havsalt
  • 1 tsk. frisk ingefær (revet)
  • 1 tsk oregano

Til stegning

  • 1 tsk. kokosolie

Sådan gør du

  • Pist alle ingredienserne sammen.
  • Tænd dit vaffeljern (niveau 6), smør jernet med kokosolie på begge sider, luk jernet og vent, indtil det er helt varmt.
  • Hæld hele vaffel-massen ned i jernet, brug en ske til at udjævne massen i alle kanter og luk.
  • Bages i ca. 5-10 minutter.