Havregrød i mikroovn
Havregrød i mikroovn er den nemmeste morgengrød. Min mave elsker glutenfri grød til morgenmad. Jeg bruger glutenfri havregryn, men du kan også sagtens bruge almindelig finvalsede eller grovvalsede havregryn. Den perfekte morgengrød til maven. Spis dig glad, sund og rask! Glutenfri havregryn smager præcis som de almindelig havregryn. Du kan købe glutenfrie havregryn i de fleste supermarkeder, i en Helsekost butik eller over nettet. Jeg er særligt vild med denne økologiske variant, der er den billigste på markedet.
Links til ingredienser:
Antiinflammatorisk kost – spis dig glad, sund og rask
Hvis du har prøvet nogle af mine opskrifter, ved du også, at jeg ELSKER antiinflammatoriske ingredienser og krydderier, som holder mig sygdomsfri, stabiliserer mit blodsukker, giver mig energi og masser af SMAG. Især i de kolde og mørke vintermåneder kan jeg mærke, at mit sind bliver lysere, og mit immunforsvar bliver stærkere, når jeg spiser antiinflammatorisk.
Du kan også prøve mine lækre opskrifter på hirsegrød med kokoschips eller boghvedegrød med æble. God fornøjelse 💛
Havregrød i mikroovn - Opskrift på den nemmeste havregrød
Forberedelse:
Tilberedning: 5 min
Ingredienser
Havregrød i mikroovn
- 50 g glutenfri havregryn
- 2 dl vand (eller mælk)
- 1 tsk. chiafrø (valgfrit)
- 2 tsk. kanelpulver (eller kakaopulver)
- 0,5 tsk. saltflager
Sådan gør du
- Bland alle ingredienserne sammen i en skål, der kan tåle at komme i mikroovnen. Lav din havregrød i mikroovn på blot 5 minutter (Niveau 5) - og så har du en sund havregrød, der holder dig mæt helt til frokost.
- Tip! Du kan toppe din havregrød med friske frugter, kokosmel eller tranebær.
Kommentarer