Hjemmelavet skyr is
Hjemmelavet skyr is er en forfriskende og dejlig sommersnack. Med blot tre ingredienser kan du lave dine egne ispinde med skyr, bær og lidt ekstra sødme! Jeg laver sunde ispinde til fryseren hver uge. De bedste og mest vellykkede ispinde opskrifter kommer selvfølgelig på bloggen. Skyr gør dem ekstra proteinrige.
Links til ingredienser:
- Sirup: Kokossirup, agavesirup eller yaconsirup
- Chokolade: ISIS (sukkerfri) eller Ichok (vegansk)
Antiinflammatorisk kost – spis dig glad, sund og rask
Hvis du har prøvet nogle af mine opskrifter, ved du også, at jeg ELSKER antiinflammatoriske ingredienser og krydderier, som holder mig sygdomsfri, stabiliserer mit blodsukker, giver mig energi og masser af SMAG. Især i de kolde og mørke vintermåneder kan jeg mærke, at mit sind bliver lysere, og mit immunforsvar bliver stærkere, når jeg spiser antiinflammatorisk.
Du kan også prøve mine lækre opskrifter på kirsebær ispinde, snickers is eller mango nicecream. God fornøjelse 💛
Hjemmelavet skyr is - Lav dine egne ispinde med skyr og bær
6 stk.
Forberedelse: 5 min
Tilberedning: 3 timer
Ingredienser
Hjemmelavet skyr is
- 4 dl skyr med smag
- 1 håndfuld bær (hindbær eller jordbær)
- 1 tsk. agavesirup
- 50 g chokolade (overtræk)
- 1 spsk. tranebær (pynt)
Sådan gør du
- Blend alle ingredienserne sammen.
- Fordel ismassen i dine isforme. Lad dem stå i fryseren i 3-5 timer.
- Pynt dem med chokolade og tranebær.
De er så skønne og sommerlige!