Kikærtepandekager
Kikærtepandekager er helt perfekte, hvis du vil have pandekager til aftensmad 🌱 Disse glutenfri madpandekager tager næsten ingen tid at lave – og du kan fylde dem med alle dine yndlingsting. Pandekager med kikærter har en tykkere i konsistens end de traditionelle pandekager. De er desuden mere proteinrige, hvilket gør de mere mættende og fyldende.
Links til ingredienser
Antiinflammatorisk kost – spis dig glad, sund og rask
Hvis du har prøvet nogle af mine opskrifter, ved du også, at jeg ELSKER antiinflammatoriske ingredienser og krydderier, som holder mig sygdomsfri, stabiliserer mit blodsukker, giver mig energi og masser af SMAG. Især i de kolde og mørke vintermåneder kan jeg mærke, at mit sind bliver lysere, og mit immunforsvar bliver stærkere, når jeg spiser antiinflammatorisk.
Du kan også prøve min lækre opskrift på spinatpandekager. God fornøjelse 💛
Kikærtepandekager - Opskrift på glutenfri madpandekager med vegetarfyld
2 personer
Forberedelse: 10 min
Tilberedning: 10 min
Ingredienser
Kikærtepandekager
- 2 dl kikærtemel
- 2,5 dl vand
- 1 tsk. karry
- 1 tsk. havsalt
- 1 tsk. kokosolie (stegning)
Sådan gør du
- Pisk kikærtemel, vand, karry og havsalt godt sammen.
- Opvarm en pande.
- Steg dine pandekager i kokosolie.
- Vendes først, når de slipper.
De er MEGET lækre – både pandekager og vafler. Tak for alle dine opskrifter. Vh Birgit